پیتزا مخصوص گیاه‌خواران

پیتزا مخصوص گیاه‌خواران

مواد لازم

یک دوم پیمانه از تخم شاه دانه، دانه کدو تنبل خام و دانه آفتابگردان

یک پیمانه گردو

یک قاشق چایخوری نمک و فلفل

دو قاشق چایخوری ریحان خشک

یک قاشق غذاخوری شربت افرا یا چند عدد خرما

یک الی دو قاشق غذاخوری آب

نصف پیاز

4 حبه سیر

 الی پنج پیمانه اسفناج ارگانیک

یک دوم پیمانه آجیل خام

یک حبه سیر

یک دوم قاشق چایخوری نمک و فلفل

یک دوم پیمانه آب

یک قاشق چایخوری شربت افرا یا آگاو

سه عدد قارچ

یک عدد فلفل

یک عدد گوجه فرنگی

یک قاشق چایخوری تاماری

یک قاشق چایخوری از گیاهان خشک

مشخصات

برای 4
زمان پخت 4
روش نه جندان سخت
آشپزی :

 

برای تهیه خمیر تمامی مواد را در داخل غذاساز بریزید و خوب هم بزنید. حالا این ترکیب را  به چهار قسمت مساوی تقسیم کنید و آن را به شکل دلخواه در بیاورید . آن را داخل فر بپزید.برای پستو تمامی مواد مورد نیاز برای تهیه پستو را داخل غذاساز بریزید و آن را خوب هم بنزید تا خمیر نرمی تشکیل شود . آن را داخل یک کاسه قرار دهید، روی آن را با پلاستیک بپوشانید و در فریزر قرار دهید و برای آماده سازی سبزیجات، همه مواد را برش دهید و با تاماری و ترکیب گیاهان مختلف مخلوط کنید.  زمانی که  تمامی مواد آماده شد،پستو را روی خمیر قرار دهید و سپس سبزیجات را روی پستو بگذارید. اگر دوست داشتید می‌توانید کمی پنیر روی پیتزا قرار دهید.

1395/6/23

فرم پاسخ

از طریق فرم زیر پیام خود را برای ما ارسال کنید

محتوای بیشتر در این بخش: