سالاد هندوانه و پنیر فتا

سالاد هندوانه و پنیر فتا

مواد لازم

4 برش هندوانه (تقریبا 400 گرم) بدون هسته

یک پیاز قرمز کوچک خرد شده

روغن زیتون بکر

یک قاشق سوپ‌خوری سرکه بالزامیک

125گرم پنیر فتا (نصف لیوان)

دو قاشق سوپ‌خوری مغز پسته، خرد شده

برگ‌های تازه جعفری، برای سرو کردن

مشخصات

برای 4
زمان پخت 1
روش سخت
آشپزی :

 

یک قابلمه کمی چرب شده را روی حرارت زیاد بگذارید. هر طرف قاچ‌های هندوانه را برای یک دقیقه بپزید، یا تا زمانی که کمی سیاه شدند. آنها را به یک ظرف منتقل کنید. پیاز قرمز را به قابلمه اضافه کنید. روی آن روغن زیتون بپاشید. دو طرف آنها را برای 10 دقیقه بپزید یا تا زمانی که سیاه شوند.

روغن زیتون بکر و سرکه را در یک ظرف کوچک ترکیب کنید. به آن فلفل اضافه کنید.

هندوانه، زیتون، فتا، پسته و جعفری را در یک ظرف به سلیقه خود بگذارید. با سس روی آن را بپوشانید.

 

1395/4/29

فرم پاسخ

از طریق فرم زیر پیام خود را برای ما ارسال کنید

محتوای بیشتر در این بخش: