مربای پوست هندوانه

مربای پوست هندوانه

مواد لازم

پوست هندوانه 1 کیلوگرم

شکر 1 و نیم کیلوگرم

هل دو قاشق مرباخوری

آهک 1 کیلوگرم

آب لیموترش

مشخصات

برای
زمان پخت 1
روش اسان
آشپزی :

 

اول از همه ما به یک هندوانه خورده شده و پوست باقیمانده آن نیازمندیم.

پوست رویی سبز هندوانه را با پوست‌کن بگیرید. خیلی نازک.

سفیدی پوست هندوانه را به هر شکلی که مایل هستید قالب بزنید.

آب و آهک را با هم مخلوط کنید بعد از رد کردن از صافی، پوست هندوانه را به مدت ۶ ساعت در آن قرار بدهید و هر نیم ساعت آن را هم بزنید.

پوست هندوانه را داخل آبکش ریخته و خیلی خوب آن را با آب سرد بشویید تا آهکش کاملا گرفته شود.

به مدت هشت ساعت هندوانه را داخل آب سرد قرار دهید و این آب سرد را هر دو ساعت یک بار عوض کنید.

آب را کاملا از پوست هندوانه بگیرید.

حالا شکر را به همراه چهار لیوان آب بجوشانید تا جایی که کاملا حل بشود.

آب جوش آمده با شکر ۲۰ تا ۲۵ دقیقه با حرارتی کم بجوشد.

حالا پوست هندوانه را قالب زده و داخل قابلمه بریزید تا یک ساعت با حرارت کم بجوشد.

مربا را با کمی آبلیمو و دانه‌های حل بجوشانید. این مرحله ۲۰ دقیقه طول بکشد. حتما از آب لیموی تازه استفاده کنید. کمی هم آب هندوانه در این مرحله استفاده شود بد نیست.

وقتی مربا غلیظ شد گاز را خاموش کنید و کمی اسانس داخل آن بریزید.

مربا را داخل ظرف بریزید و بگذ ارید خنک شود و آن را مصرف کنید.

 

1395/4/13

فرم پاسخ

از طریق فرم زیر پیام خود را برای ما ارسال کنید

محتوای بیشتر در این بخش: