266

آب نبات چوبی مغز دار خانگی

مواد لازم

  • شکر 2 فنجان
  • شربت ذرت یا عسل دو سوم فنجان
  • عصاره نعنا یا وانیل 2 ق چ
  • دارژه و اسپرینکل
  • چوب آب نبات چوبی
  • دما سنج آشپزخانه

مشخصات

برای 4 نفر
روش متوسط
آشپزی :

کف دو عدد سینی فر کاغذ پوستی چرب شده انداخته و یک کاسه بزرگ آب و یخ کنار دستتان بگذارید.

شکر ، شربت ذرت و یک چهارم فنجان آب را در یک ماهیتابه کوچک روی حرارت متوسط بگذارید تا به جوش آید . شربت را هم بزنید تا شکر حل شده و کریستالی ایجاد نشود.

این مخلوط را برای ۵-۷ دقیقه بجوشانید تا به حرارت ۳۱۰ درجه فارنهایت برسد بلافاصله ماهیتابه را به مدت ۱۰-۱۵ ثانیه در ظرف آب سرد بگذارید و مراقب باشید آبی داخل تابه نپاشد  سپس عصاره ی دلخواهتان را به شربت اضافه نمایید.

دایره هایی به قطر ۵-۷ سانتیمتر به فاصله ی ۷-۱۰ سانتی  از شربت روی کاغذ پوستی ها بریزید و بلافاصله میله های آب نبات را داخلشان بگذارید و دراژه یا اسپرینکل هایی که دارید را رویشان بپاشید و صبر کنید تا کاملا سرد و سفت شوند و با دقت از کاغذ ها جدا نمایید.

شهریور ۲۴, ۱۳۹۶

بدون دیدگاه

بررسی امنیتی *