357

آسادوی گوشت

مواد لازم

 
  •     450 گرم گوشت گردن گوساله
  •     نمك و فلفل به میزان لازم
  •     دو قاشق غذاخوری روغن مایع
  •     یك عدد پیاز خرد شده
  •     دو حبه سیر له‌ شده
  •     دو عدد گوجه ‌فرنگی بزرگ خرد شده
  •     یك قاشق غذاخوری دانه فلفل سیاه خرد شده
  •     150گرم زیتون
  •     یك عدد پیاز‌ تقسیم‌ شده به چهار قسمت
  •     دو عدد برگ بو
  •     دو عدد عصاره گوشت قرمز
  •     یك عدد فلفل دلمه‌ای بزرگ خرد شده
  •     نصف فنجان سس كچاپ
  •     چهار عدد سیب‌زمینی كوچك پوست گرفته و تقسیم ‌شده به چهار قسمت
  •     یك قاشق غذاخوری آرد ذرت (اختیاری)
  •     یك قاشق غذاخوری آب
 

مشخصات

برای 6 نفر
روش حرفه ای
آشپزی :
  ۱٫  روغن را در یك ماهیتابه روی حرارت متوسط داغ كرده و حدود پنج دقیقه پیاز و سیر را در آن تفت داده تا نرم شوند. سپس پیاز و سیر را در یك قابلمه جداگانه بریزید.
۲٫  گوشت را در ماهیتابه تفت دهید. دقت كنید كه هنگام تفت دادن گوشت آن ‌را به‌خوبی برگردانید تا تمام اطراف آن تفت داده شود. سپس آن‌ را به قابلمه‌ای كه پیش‌تر پیاز و سیر را در آن ریخته بودید، بیفزایید. گوجه ‌فرنگی خرد‌شده، دانه‌های فلفل خردشده، زیتون‌ها (آبدار باشند)، پیاز چهار قسمت‌شده، برگ‌بو و عصاره‌های گوشت قرمز را به قابلمه بیفزایید و آن ‌را روی حرارت اجاق بگذارید تا به جوش آید. آنگاه درجه حرارت اجاق را كم كنید.
۳٫  سپس سس كچاپ را با محتویات قابلمه مخلوط كنید و روی حرارت ملایم بگذارید تا به‌مدت یك ساعت بپزد.
۴٫  گوشت را از قابلمه خارج كنید و كنار بگذارید.
۵٫  فلفل دلمه‌ای قرمز خرد شده را به محتویات قابلمه افزوده و نیم ساعت دیگر بگذارید تا بپزد.
۶٫  در نیم ساعتی كه قابلمه روی حرارت ملایم گاز در حالت پخت است، در یك ماهیتابه جداگانه دو قاشق غذاخوری روغن را داغ و سیب زمینی‌ها را سرخ كنید و بلافاصله به محتویات قابلمه بیفزایید.
آرد را در كمی آب حل كنید و به قابلمه اضافه كنید.
۷٫ گوشت را با یك چاقوی تیز خرد كنید یا به‌صورت لایه‌لایه درآورید و به قابلمه اضافه و حدود ۵ تا ۱۰ دقیقه دیگر بگذارید تا بپزد.
خوراك گوشت آسادو را می‌توانید با نان یا برنج میل كنید.
شهریور ۲۵, ۱۳۹۶

بدون دیدگاه

بررسی امنیتی *