421

آش در هم جوش

مواد لازم

  • نخود 100 گرم
  •  لوبیا قرمز  100 گرم
  •  لوبیا چیتی 100 گرم
  •  عدس 100 گرم
  •  چغندر 500 گرم (در صورت دلخواه)
  •  برنج 150 گرم
  •  بادمجان 3 عدد
  •  سبزی (تره، جعفری، گشنیز، نعنا، ترخون، مرزه، شنبلیله، برگ چغندر)  1 كیلوگرم
  •  كشك سائیده  1 پیمانه
  •  پیاز داغ، سیر داغ، نعنا داغ به میزان دلخواه
  •  نمك، فلفل، زردچوبه  به میزان لازم

مشخصات

برای 8 نفر
روش حرفه ای
آشپزی :

نخود و هر دو لوبیا را از ۱۲ ساعت قبل بخیسانید و با ۲ لیتر آب و كمی نمك، روی حرارت قرار دهید تا نیم پز شود، سپس عدس و چغندر خرد كرده را اضافه نمائید و منتظر بمانید تا مغز پخت شوند.

برنج را با ۱ لیتر آب، قدری نمك، فلفل و زردچوبه، روی حرارت قرار دهید و پس از نیم ساعت كه دانه‌های آن باز شد، بادمجان‌های خرد و سرخكرده را با سبزی به آش بیفزائید و روی حرارت ملایم قرار دهید. پس از پخت كامل، نیمی از پیاز داغ، نعنا داغ و سیر داغ را -كه با فلفل و زردچوبه تفت داده‌اید – به برنج در حال جوش بیفزائید تا آش كاملاً رنگ بگیرد و مزه‌دار شود.

سپس حبوبات را به ظرف برنج منتقل كنید و حدود ۲۰ دقیقه‌ی دیگر  آش را روی اجاق بجوشانید. بعد اجاق را خاموش كنید و كشك را بیفزائید و هم بزنید، حالا آش را در كاسه‌ی مناسبی بریزید و روی آن را با نعنا داغ، سیر داغ، پیاز داغ، كشك زعفرانی، زعفران حل كرده و كشك سفید تزئین نمایید.

اسفند ۲۵, ۱۳۹۵

بدون دیدگاه

بررسی امنیتی *