539

آش سبزی شیرازی

مواد لازم

  • سبزی (آش)   ۵۰۰ گرم
  • برنج   ۱ پیمانه
  • نخود   ۱/۲ پیمانه
  • لوبیا چیتی   ۱ پیمانه
  • عدس   ۱ پیمانه
  • گوشت گوسفندی   ۵۰۰ گرم
  • قلم گوساله   ۱ عدد
  • پیاز داغ   ۱ پیمانه
  • آرد گندم و برنج   ۲ قاشق غذا خوری
  • نمک و فلفل    به مقدار لازم

مشخصات

برای 4 نفر
روش حرفه ای
آشپزی :

سبزی این آش تره، ترخان، مرزه و جعفری است. سبزی‌ها را بشورید و خرد کنید و سپس حبوبات را که از شب قبل خیس کرده اید، در یک قابلمه بپزید و در حین پخت آب آن را دو نوبت عوض کنید.

در مرحله آخر حبوبات را با قلم گوساله در قابلمه بگذارید و وقتی حبوبات پخت، نیمی از آن را له کنید تا آش لعاب داشته باشد. گوشت گوسفندی را بپزید و ریش ریش کنید و به قابلمه آش اضافه کنید.

پیازداغ را در آش بریزید و سبزیجات را به قابلمه اضافه کنید. بعد از نیم پز شدن سبزیجات، برنج را اضافه کنید. در اواخر پخت، آرد برنج و گندم را در آب سرد حل کرده و به آش اضاف کنید و اجازه دهید آش جا بیفتد. نمک و فلفل آن را اندازه کرده و با پیازداغ تزیین کنید.

شهریور ۱۲, ۱۳۹۶

بدون دیدگاه

بررسی امنیتی *