419

آش شیر

مواد لازم

  • گندم پوست كنده 300 گرم
  •  نخود آبگوشتی 60 گرم
  •  شیر 1 لیتر (4 پیمانه)
  •  گوشت گردن گوسفند، پخته و كوبیده 250 گرم
  •  قرص عصاره‌ بره 1 عدد
  •  نمك و فلفل به میزان لازم
  •  كشمش پلوئی  80 گرم (یك‌دوم پیمانه)
  •  گردو خرد كرده 60 گرم (یك دوم پیمانه)

مشخصات

برای 6 نفر
روش حرفه ای
آشپزی :

گندم و نخود را از شب قبل بخیسانید و با مقدار كافی آب بپزید. آن‌گاه شیر را بیفزائید و پیوسته آش را هم بزنید. سپس گوشت، آب‌ گوشت، قرص عصاره‌ بره، نمك و فلفل را به آش بیفزائید و مخلوط كنید.

حالا آش را پیوسته هم بزنید تا جا بیفتد. اكنون آش را برای پذیرائی، در كاسه‌ مناسبی بكشید و با كشمش تفت داده و گردو بیارائید.

یادآوری: گوشت گردن را با یك عدد پیاز خرد كرده و نمك بپزید.

اسفند ۴, ۱۳۹۵

بدون دیدگاه

بررسی امنیتی *