322

آلفته لبنانی

مواد لازم

  • روغن برای سرخ کردن به میزان لازم
  •  سینه مرغ رشته ای خردکرده 250 گرم
  • پیازداغ 2 قاشق سوپخوری
  • ادویه مخلوط 1 قاشق چایخوری
  • کدوسبز مکعبی خردکرده 1 پیمانه
  • بادمجان مکعبی خردکرده 1 پیمانه
  • هویج مکعبی خردکرده 1 پیمانه
  • سیب زمینی مکعبی خردکرده 1 پیمانه
  • نمک و زردچوبه  به میزان لازم
  • نخود آبگوشتی پخته یک دوم پیمانه
  • جعفری خردکرده 2 قاشق سوپخوری
  • نان پیتا مکعبی خردکرده و برشته 1 عدد
  • مواد لازم برای تهیه سس:
  • ماست 250 میلی لیتر (1 پیمانه)
  • سیر له کرده 2 حبه
  • ارده 1 قاشق سوپخوری
  • سس مایونز 1 قاشق سوپخوری
  • آبلیموتازه 2 قاشق سوپخوری

مشخصات

برای 4 نفر
روش حرفه ای
آشپزی :

ابتدا قدری روغن در تابه بریزید، مرغ را بیفزائید و روی اجاق تفت دهید. آن گاه پیازداغ و نیمی از ادویه را اضافه کنید و ۱ دقیقه دیگر، تفت دهید.

سپس قدری روغن در تابه دیگری بریزید و روی اجاق گرم کنید و کدو، بادمجان، هویج و سیب زمینی را در آن تفت دهید. حالا باقیمانده ادویه، نمک و زردچوبه را بیفزائید.

اینک ظرف مناسبی بردارید، مخلوط سبزی را در آن بریزید و صاف کنید. سپس مرغ و نخود را رویش بریزید و سس را بیفزائید. اکنون الفته را با جعفری و نان پیتا، بیارائید و میل کنید.

روش تهیه سس: همه مواد را با هم مخلوط کنید.

روش برشته کردن نان پیتا: در تابه مناسبی، قدری روغن بریزید و روی اجاق داغ کنید. آن گاه نان پیتا را بیفزائید و همین که برشته شد، آن را روی هوله کاغذی آشپزخانه بگذارید تا روغن اضافی اش گرفته شود.

شهریور ۲۳, ۱۳۹۶

بدون دیدگاه

بررسی امنیتی *