434

اردور تخم‌مرغ و گردو

مواد لازم

  • تخم‌مرغ پخته پوست گرفته 6 عدد
  •  ژامبون گوشت خردكرده  40 گرم
  •  گردوی خردكرده  4 عدد
  •  سس خردل 1 قاشق چایخوری
  •  سركه 1 قاشق چایخوری
  •  سس مایونز  2 قاشق سوپخوری
  •  نمك و فلفل  به میزان لازم
  •  پاپریكا و خیارشور برای تزئین به میزان لازم

مشخصات

برای 4 نفر
روش متوسط
آشپزی :

تخم‌مرغ‌ها را از طول به دو قسمت تقسیم كنید و زرده آن‌‌ها را در كاسه كوچكی بریزید. آن‌گاه به كمك چنگال آن را له كنید. سپس ژامبون و گردو را بیفزائید و مخلوط سازید. در ظرف دیگری، خردل، سركه، سس مایونز، نمك و فلفل را با هم مخلوط كنید و به مخلوط زرده‌ها‌ی تخم‌مرغ اضافه نمائید.

بعد این مایه را به مدت یك ساعت در یخچال بگذارید. اكنون داخل سفیده‌ها‌ی تخم‌مرغ را با مایه به دست آمده پر كنید و روی آن را با پاپریكا و خیارشور تزئین نمائید.

اسفند ۱۸, ۱۳۹۵

بدون دیدگاه

بررسی امنیتی *