303

استیک براکیول

مواد لازم

  • گوشت استیک قلوه گاه 800 گرم
  • سالسای گوجه فرنگی ¼3 فنجان
  • سرکه سفید ¼ پیمانه
  • آب مرغ    2/3 پیمانه
  • خرده نان ½ پیمانه
  • پنیر پارمزان 2/3پیمانه
  • پنیر چدار رنده شده 1/3 پیمانه
  • سیر 1 حبه
  • روغن زیتون 4 قاشق سوپ خوری
  • برگ جعفری خردشده 2 قاشق سوپ خوری
  • نمک به مقدار لازم
  • فلفل سیاه به مقدار لازم

مشخصات

برای 3 نفر
روش حرفه ای
آشپزی :

سیر را خرد کنید. پنیرها را رنده کنید.

جعفری را خرد کنید.

سیر، نان، پنیر، جعفری را در میکسر کامل مخلوط کنید و  با فلفل و نمک، سبزیجات معطر و ادویه جات دلخواه مثل آویشن مزه دار کنید..

سپس ۲ قاشق سوپ خوری روغن زیتون را نیز اضافه کنید و هم بزنید.

استیک قلوه گاه را روی سطح صافی قرار دهید. مخلوط خرده نان را به طور یکنواخت روی استیک بریزید تا روی آن را کامل بپوشاند.

از یک طرف شروع کنید و گوشت را به صورت رول درآورید.

با استفاده از نخ، رول استیک را ببندید تا از هم باز نشود. سپس روی آن نمک و فلفل بپاشید.

فر را روی درجه ۱۷۵ درجه سانتی گراد گرم کنید.

۲ قاشق بقیه روغن را در یک ظرف مناسب بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید.

رول را در آن قرار دهید و  سرخ کنید تا هر دو طرف آن به رنگ قهوه ای درآید، حدودا ۸ دقیقه طول می کشد. سرکه و آب مرغ را نیز اضافه کنید و بگذارید بجوشد.

سالسای گوجه فرنگی یا سس مارینارا را که از قبل با این دستور آماده کرده اید روی آن بریزید و مواد را هم بزنید.

سپس روی ظرف را با ورق آلومینیم بپوشانید و اجازه دهید بپزد تا وقتی که گوشت نرم شود، هر ۳۰ دقیقه یک بار براکیول را برگردانید و آن را به سس آغشته کنید.

پس از ۱ ساعت، پوشش روی ظرف را بردارید و پختن را ادامه دهید تا گوشت نرم شود، این کار حدودا ۳۰ دقیقه طول می کشد. کل زمان طبخ باید حدودا ۱ ساعت و نیم باشد.

رول براکیول را از سس جدا کنید. با استفاده از یک چاقوی تیز بزرگ، براکیول را به طور مورب برش ۴ سانتیمتری دهید.

قطعات براکیول را در بشقاب بکشید. با قاشق، سس را روی آنها بریزید و سرو کنید.

شهریور ۲۱, ۱۳۹۶

بدون دیدگاه

بررسی امنیتی *