118

استیک شکم پر

مواد لازم

  • استیک فیله گوشت گاو :6 لایه،
  • گوشت چرخ کرده :125 گرم،
  • فلفل دلمه ای قرمز خرد شده :1عدد،
  • نان سوخاری :1 پیمانه،
  • ژامبون خرد شده :2 لایه،
  • پیاز خرد شده :2 عدد،
  • نعناع خرد شده :1 قاشق غذا خوری ،
  • تخم مرغ کمی زده شده :1 عدد،
  • آرد :معمولی به میزان کافی،
  • کره :90 گرم،
  • روغن :2 قاشق غذا خوری

مشخصات

برای 3 نفر
روش حرفه ای
آشپزی :

اول از همه دستانتان را خوب با آب و صابون بشویید د بعد با استفاده از چاقویی تیز گوشت را به صورت لایه های تقریبا باریک می بریم روی استیک ها یک لایه نایلون می گذاریم و با گوشتکوب میخ دار استیک ها را می کوبیم تا نازک بشوند گوشت چرخ کرده ، فلفل ، آرد سوخاری ، ژامیون ، پیاز خرد شده ، نعناع و تخم مرغ را در کاسه ای با هم مخلوط می کنیم ۲ قاشق غذا خوری از این مخلوط را روی هر لایه گوشت ریخته می شود سپس آن را می پیچیم و به صورت لوله ای در می آوریم و برای اطمینان بیشتر با یک خلال آن را محکم می کنیم و در آرد می غلتانیم ، کره و روغن را در ماهیتابه آب می کنیم و گوشت ها را یکی یکی درون ماهیتابه می گذاریم و مرتب زیر و رو می کنیم .

شهریور ۲۱, ۱۳۹۶

بدون دیدگاه

بررسی امنیتی *