317

اسلایس خرما

مواد لازم

  • خرما هسته گرفته شده          400 تا 500 گرم
  • مغز فندق،پسته و گردو        مقداری از هر کدام
  • بیسکویت پتی پور  10 عدد
  • کنجد سفید            به میزان لازم
  • خامه صبحانه        100 گرم
  • شکلات تخته ای تلخ            100 گرم
  • پودر ژلاتین          1 قاشق غذاخوری
  • آب سرد   1/4 لیوان

مشخصات

برای 4 نفر
روش حرفه ای
آشپزی :

ابتدا خرما هسته گرفته شده رو به همراه مغزيجات از چرخ گوشت رد كنيد تا يه دست بشه.

بعد كنجد سفيد و بيسكوييت كاملا پودر شده رو بهش اضافه كنيد و ورز بديد.

يه ظرف مناسب انتخاب كنيد.

كف و ديواره ى ظرف رو نايلون يا سلفون بندازيد.

خرماى آماده شده رو كف ظرف پهن كنيد و با دست فشرده كنيد تا همه جاى ظرف پهن بشه.

بعد ظرف رو تو يخچال قرار بديد.

تو اين فاصله، خامه ى صبحانه رو روی حرارت كترى بذاريد.

وقتى كاملا گرم شد شكلات تخته اى خرد شده رو بهش اضافه كنيد.

بعد حرارت رو خاموش كنيد و با چنگال مرتب هم بزنيد تا شكلات در خامه ذوب شه.

پودر ژلاتين گفته شده در دستور رو روى همون ميزان آب سردى كه گفته شده بپاشيد.

بعد رو حرارت كترى قرار بديد و صبر كنيد تا كاملا حل شه.

وقتى حل شد به گاناش اضافه كنيد.

گاناش آماده شده رو روى خرما بريزيد و مجددا براى يكى دو ساعت ظرف رو تو يخچال قرار بديد.

بعد از اين زمان ، ميتونيد به شكل دلخواه برش بزنيد و تزيين كنيد.

نكته: هرچه ميزان شيرينى شكلات كمتر باشه ، طعم بهترى داره.

حتى ميتونيد بجاى بيسكوييت از پودر نان سوخارى استفاده كنيد تا از ميزان شيرينى اسلايس كاسته بشه، چون شيرينى خرما براى اين دسر كفايت ميكنه.

به جای بیسکویت پتی پور می تونید از بیسکویت ساقه طلایی استفاده کنید.

شهریور ۱۳, ۱۳۹۶

بدون دیدگاه

بررسی امنیتی *