484

اسنک مرغ با انبه

مواد لازم

  • ¼ پیمانه پیازچه خرد شده
  • ¼ قاشق چایخوری فلفل سیاه
  • 1 تا 2 عدد فلفل چیلی خرد شده
  • 3 عدد انبه پوست کنده و خرد شده
  • 6 عدد ران مرغ نان
  • 1 حبه سیر رنده شده
  • 2 قاشق غذاخوری عسل
  • 1 عدد پیاز متوسط
  • باگت فرانسوی

مشخصات

روش حرفه ای
آشپزی :
  1. انبه ها را خرد کنید. در غذاساز یا مخلوط کن آنها را به همراه فلفل له کنید تا نرم و یکدست شوند. در یک قابلمه مخلوط انبه، پیاز، سس باربیکیو، عسل، سیر و فلفل سیاه را بریزید. ران های مرغ را اضافه کنید و به مدت ۲٫۵ تا ۴ ساعت با حرارت کم بپزید.
  2. مرغ ها را از قابلمه خارج کنید و پس از خنک شدن استخوان آنها را جدا کنید. با کمک چنگال، مرغ ها را ریش ریش کنید و داخل یک کاسه بزرگ بریزید. انبه باقی مانده را ریز خرد کنید. مرغ ها را روی نان های باگت بگذارید و روی هر کدام یک تکه انبه قرار دهید. در آخر با پیازچه تزئین کنید.
خرداد ۱۳, ۱۳۹۶

بدون دیدگاه

بررسی امنیتی *