390

اسنک مرغ چینی

مواد لازم

  •     روغن سرخ کردنی 1/2 فنجان
  •     باترمیلک 1 فنجان
  •     آرد 3/4 فنجان
  •     آرد ذرت 1/2 فنجان
  •     تخم مرغ بزرگ 1 عدد
  •     سس تند 1 قاشق
  •     نمک و فلفل به میزان لازم
  •     فیله مرغ خرد شده 500 گرم
  •     خرده نان آسیاب شده 1 فنجان
  •     مایونز 1/4 فنجان
  •     سس فلفل شیرین 2 قاشق
  •     عسل 1 قاشق
  •     سس فلفل تند 2 قاشق چایخوری

مشخصات

برای 3 نفر
روش متوسط
آشپزی :

طرز تهیه اسنک:

روغن را در تابهای بزرگ بریزید و آن را روی حرارت متوسط قرار دهید تا آرام آرام داغ شود.

یک کاسه بزرگ بردارید و باترمیلک، آرد، نشاسته ذرت، تخم مرغ، سس تند و نمک و فلفل را درون آن باهم ترکیب کنید. فیله های مرغ را دانه دانه داخل کاسه بیندازید و سپس آنها را درون ظرف خرده های نان بیندازید تا خوب به آنها آغشته شوند.

تکه های مرغ را درون روغن بیندازید و سرخ کنید تا طلائی رنگ و ترد شوند. وقتی آنها را از روغن بیرون آوردید، روی حوله کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آنها چیده شود. سپس آنها را در ظرف سرو بچینید و با سس مخصوصی که از قبل تهیه کرده بودید، آن را سرو کنید.

طرز تهیه سس:

برای تهیه سس، ۴ مورد آخر لیست مواد لازم اعم از مایونز، عسل، فلفل تند شیرین و سس فلفل تند را باهم مخلوط کنید تا یکدست شود. آن را کنار بگذارید.

شهریور ۲۳, ۱۳۹۶

بدون دیدگاه

بررسی امنیتی *