369

اسپاگتی با میت بال

مواد لازم

  • نان
  • گوشت چرخ کرده
  • پیاز
  • سیر
  • جعفری
  • سفیده تخم مرغ
  • نمک
  • فلفل
  • جوز هندی
  • آب گوشت
  • گوجه فرنگی
  • ریحان
  • آویشن
  • روغن
  • ماکارونی
  • میت بال
  • سس
  • پنیر پارمزان

مشخصات

برای 4 نفر
روش حرفه ای
آشپزی :

نان را در آسیاب یا غذاساز ریخته و خوب خورد کنید. سپس گوشت چرخ کرده،یک چهارم پیمانه پیاز، قارچ ، یک قاشق غذاخوری سیر،جعفری وسفیده تخممرغ را به همراه نمک وفلفل و جوز هندی به آن اضافه کرده و آنقدر مخلوط کنید تا همه چیز حسابی به خورد هم برود.

ترکیب را به حدود ۲۰ میت بال یا همان گوشت قلقلی خودمان تقسیم کنید و کنار بگذارید.

در یک تابه متوسط روغن را داغ کرده و باقیمانده سیر و پیاز را اضافه کنید و کمی تفت دهید تا رنگشان تغییر کند.

سپس آب گوشت و گوجه فرنگی ها را اضافه کنید.

حالا ریحان و آویشن را کمی خورد کرده و به مخلوط اضافه نمایید و همه اینها را حدود ۲۰ دقیقه بپزید.

حالا گوشت قلقلی ها را به این عصاره لذیذ اضافه کنید و فاقد اینکه تکان دهید بگذارید تا حدود ده دقیقه بپزد.

گوشت قلقلی ها را برگردانید تا طرف دیگرشان هم بپزد.

در این بین ماکارونی ها را طبق معمول همیشه، جوشانده و آبکش کنید.

میت بال ها و سس را بر روی ماکارونی ریخته و با پنیر پارمزان سرو نمایید.

نوش جان!

شهریور ۱۸, ۱۳۹۶

بدون دیدگاه

بررسی امنیتی *