من عاشق این اسپاگتی هستم. با این که گوشت و مرغ در آن جایی ندارد اما یک غذای تمام عیار است. ترب سفید، گوجه گیلاسی، فلفل سبز، کلم بروکلی، فلفل سبز تند و قارچ را می شوییم و پس از خشک شدن آنها را برش می دهیم. ابتدا کلم بروکلی ، فلفل سبز و فلفل سبز تند را در روغن زیتون تفت می دهیم سپس به ترتیب ترب سفید، قارچ، زیتون و جوانه گندم را به ترکیب مان اضافه می کنیم. اکنون اسپاگتی آبکش شده را در ماهی تابه ریخته و نمک ، فلفل سیاه و پودر جعفری خشک شده را نیز اضافه می کنیم و بر روی حرارت ملایم اجاره می دهیم تا خوب جا بیفتد. زمان کلی طبخ این اسپاگتی خوش خوراک ۵ دقیقه تمام است. این اسپاگتی را بعد از آماده شدن به همراه پنیر پارمسان و سربرگ های شوید میل کنید.
شهریور ۲۵, ۱۳۹۶اسپاگتی توسکانی

مواد لازم
- فلفل سبز: یک عدد متوسط
- گوجه گیلاسی: 10 عدد
- کلم بروکلی: 30 گرم
- فلفل سبز تند: 3 عدد
- ترب سفید: 20 گرم
- زیتون درشت: 10 عدد
- قارچ: 4 عدد درشت
- جوانه گندم: 20 گرم
- اسپاگتی: به مقدار لازم
- روغن زیتون: 3 قاشق غذاخوری
- نمک، فلفل: هر کدام به مقدار لازم
- پودر جعفری: به مقدار لازم
مشخصات
برای
3 نفر
روش
حرفه ای
بدون دیدگاه