371

اسپاگتی کاپری

مواد لازم

  • قارچ: 4 عدد متوسط
  •  گوجه گیلاسی: 10 عدد
  •   ترشی پیاز: 5 عدد متوسط
  •   بادمجان: یک عدد متوسط
  •   هویج: یک عدد، رنده شده
  •   جوانه گندم: 20 گرم
  •   سربرگ شوید: 20 گرم
  •   سس پامادورو: به مقدار لازم
  •    فلفل تند: 3 عدد
  •    اسپاگتی: به مقدار لازم
  •    نمک و فلفل: به مقدار لازم

مشخصات

برای 3 نفر
روش متوسط
آشپزی :

چه می شود کنار هم بودن بادمجان کبابی و قارچ و عطر فلفل تند و پیاز. یک شیشه ترشی پیاز تهیه کنید. بادمجان را با پوست به صورت مورب برش داده همچنین قارچ را هم برش بدهید و چند برگ شوید را خرد کرده و نصف یک هویج را نیز رنده کرده و کنار دست خود قرار دهید. بادمجان را در روغن زیتون تفت دهید، سپس به فاصله کمی و به ترتیب، ترشی پیاز، جوانه گندم،  قارچ برش خورده و گوجه گیلاسی را نیز به سایر مواد افزوده، پس از کمی حرارت دیدن، سس پامادورو را در ماهی تابه ریخته و بر روی حرارت زیاد اجازه می دهیم تا سس پامادورو مقداری از حجم آب خود را از دست بدهد.  پس از گذشت حدودا ۲ دقیقه، ۲ عدد فلفل تند را نیز افزوده، اسپاگتی آبکش شده را اضافه کرده، پس از تست نمک و فلفل، اسپاگتی را در بشقاب کشیده و به همراه پنیر رنده شده پارمسان میل کنید.

شهریور ۲۵, ۱۳۹۶

بدون دیدگاه

بررسی امنیتی *