128

براونی دبل چاکلت

مواد لازم

  • ۱۸۰ گرم کره
  • ۳۰۰ گرم شکر
  • ۱۵۰ گرم آرد
  • ۱/۲ قاشق چای خوری نمک
  • یک و نیم قاشق چای خوری بیکینگ پودر
  • ۱/۴ قاشق چای خوری وانیل
  • ۳ عدد بزرگ تخم مرغ
  • ۱ قاشق غذاخوری پودر کاکائو
  • ۷۵ گرم شکلات تلخ
  • ۱۰۰ گرم فندق
  • ۷۵ گرم شکلات سفید

مشخصات

برای 12 نفر
روش حرفه ای
آشپزی :

شکلات ها و فندق ها رو جداگانه خرد کنید.

براونی دبل چاکلت از مجموعه دستورغذایی های جیمی الیور هست که در سایت آشپزباشی طرز تهیه اون رو برای شما آماده کرده ایم.

از قبل فر رو با حرارت ۱۷۰ درجه سانتی گراد گرم کنید. قالب ۱۵ در ۲۵ سانتی متری رو با روغن چرب و بعد آردپاشی کنید.

کره و شکر رو در قابلمه ای روی حرارت متوسط آب کنید.

آرد رو به همراه نمک، بیکینگ پودر و وانیل اضافه کنید. تخم مرغ ها رو هم اضافه کنید و هم بزنید. مواد رو ۲ قسمت کنید.

پودرکاکائو، شکلات تلخ و نیمی از فندق رو به نصف خمیر و شکلات سفید و نیمی از فندق رو به بقیه خمیر اضافه و خوب ترکیب کنید.

از خمیرها با قاشق در قالب آماده شده بریزید و بعد با حرکت قاشق به اون ها طرح بدین.

براونی رو برای ۳۰ تا ۴۰ دقیقه تا زمانی که خلال دندانی که در وسط کیک زدید و بیرون آوردید تمیز باشه، در فر بپزید.

شهریور ۱۵, ۱۳۹۶

بدون دیدگاه

بررسی امنیتی *