527

بستنی با روكش شكلات

مواد لازم

  • شكلات صورتی رنگ حدود 250 گرم
  •  شكلات لیموئی حدود 250 گرم
  •  شكلات سبزرنگ حدود 250 گرم
  •  بستنی توت‌فرنگی به میزان لازم
  •  بستنی پسته به میزان لازم
  •  بستنی وانیلی یا لیموئی به میزان لازم
  •  پودر ژله دلخواهتان 1 بسته 100 گرمی
  •  آب جوش 250 میلی‌لیتر (1 پیمانه)
  •  آب سرد 60 میلی‌لیتر (یك چهارم پیمانه)

مشخصات

برای 5 نفر
روش حرفه ای
آشپزی :

قالب سیلیكونی دلخواهتان را به گنجایش تقریبی (هر كدام) یك دوم پیمانه، با شكلات بپوشانید و قالب را ۵ دقیقه، در فریزر قرار دهید. آن‌گاه قالب را از فریزر درآورید و دوبار دیگر، داخل قالب را با شكلات بپوشانید.

سپس داخل شكلات صورتی رنگ را با بستنی توت‌فرنگی، داخل شكلات لیموئی و شكلات سبزرنگ را با بستنی وانیلی و بستنی پسته‌ای پر كنید و قالب را نیم ساعت در فریزر نگه دارید.

حالا قالب را از فریزر درآورید و روی بستنی را با شكلات‌های همرنگ رنده كرده بپوشانید. اكنون قالب را دوباره در فریزر بگذارید تا بستنی كاملا سفت شود (حدود سه ساعت). اینك بستنی را از قالب درآورید و برای پذیرائی، در ظرف زیبا و مناسبی بگذارید.

یادآوری: در صورت دلخواه، می‌توانید پودر ژله را در یك پیمانه آب جوش حل كنید و آب سرد را به آن بیفزائید. آن‌گاه ژله را در قالب مناسبی (مانند جعبه باقلوا) بریزید و در یخچال بگذارید تا كاملا ببندد.

سپس ژله را به مكعب‌های كوچك ببرید و با بستنی مخلوط كنید و بعد در قالب بریزید.

فروردین ۲۲, ۱۳۹۶

بدون دیدگاه

بررسی امنیتی *