367

بستنی تیرامیسو

مواد لازم

  • تخم‌مرغ 4 عدد درشت
  •  شكر 100 گرم
  •  وانیلین یك‌چهارم قاشق چایخوری
  •  پنیر ماسكارپونه 500 گرم
  •  نمك یك‌هشتم قاشق چایخوری
  •  خامه 125 میلی‌لیتر (یك‌دوم پیمانه)
  •  بیسكویت لیدی‌فینگر 125 گرم
  •  پودر قهوه فوری 3 قاشق سوپخوری
  •  آب جوش 125 میلی‌لیتر (یك‌دوم پیمانه)

مشخصات

برای 5 نفر
روش حرفه ای
آشپزی :

قالب لوف به اندازه ۱۲×۲۳ و ارتفاع ۶ سانتیمتر را با كاغذ آلومینیومی بپوشانید. زرده و سفیده تخم‌مرغ‌ها را از هم جدا كنید و زرده‌ها را با شكر و وانیلین با همزن برقی بزنید تا غلیظ و كمرنگ شود. آن‌گاه پنیر را بیفزائید و مخلوط كنید.

حالا سفیده‌های تخم‌مرغ را با نمك مخلوط كنید و با همزن برقی بزنید تا سفید شود و فرم بگیرد و خامه را به آن بیفزائید. اكنون زرده‌های تخم‌مرغ را نیز به آن اضافه كنید و خوب مخلوط نمائید.

اینك بیسكویت‌ها را كف قالب بچینید، قهوه را در آب جوش حل كنید و روی بیسكویت‌ها بمالید. سپس یك‌‌سوم از مایه بستنی را رویشان بریزید و دوباره بیسكویت بچینید.

به همین ترتیب ادامه دهید تا قالب از مایه بستنی و بیسكویت پر شود. حالا روی قالب را بپوشانید و یك شب در فریزر نگه دارید. آن‌گاه بستنی را از قالب در آورید و در ظرف زیبائی قرار دهید و با دانه قهوه بیارائید.

فروردین ۲۲, ۱۳۹۶

بدون دیدگاه

بررسی امنیتی *