409

بستنی عسلی

مواد لازم

  • زرده‌ تخم‌مرغ 5 عدد
  •  شكر 50 گرم
  •  وانیلین یك‌چهارم قاشق چایخوری
  •  شیر 500 میلی‌لیتر (2 پیمانه)
  •  عسل 80 میلی‌لیتر (یك‌سوم پیمانه)
  •  خامه 250 میلی‌لیتر (1 پیمانه)

مشخصات

برای 4 نفر
روش حرفه ای
آشپزی :

زرده‌های تخم‌مرغ، شكر و وانیلین را در كاسه‌ مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا غلیظ و كمرنگ شود. آن‌گاه شیر و عسل را در ظرف مناسبی بریزید و بجوشانید و كم‌كم به زرده‌های تخم‌مرغ بیفزائید. حالا مایه‌ فراهم كرده را به ظرف شیر برگردانید و روی حرارت ملایم پیوسته هم بزنید تا مایه (كاسترد) غلیظ شود.

سپس ظرف را از روی حرارت بردارید و صبر كنید كاسترد خنك شود. اكنون آن را در یخچال بگذارید تا كاملاً سرد شود. آن‌گاه خامه را با كاسترد مخلوط كنید و در سطل دستگاه بستنی‌ساز بریزید و دستگاه را روشن كنید تا بستنی سفت شود. اینك بستنی را در ظرف مناسبی (كه بهتر است فلزی باشد) بریزید، رویش را بپوشانید و به مدت تقریبی ۵ ساعت در فریزر قرار دهید تا بستنی آماده‌ مصرف شود.

یادآوری: چنانچه دستگاه بستنی‌ساز در دسترس نبود، بستنی را در فریزر بگذارید و هر ساعت یكبار آن را بیرون آورید و با همزن برقی بزنید. این‌كار را آن‌قدر تكرار كنید تا بستنی غلظت مناسبی پیدا كند.

فروردین ۲۲, ۱۳۹۶

بدون دیدگاه

بررسی امنیتی *