620

بستنی موزی

مواد لازم

  • آبلیمو  از نصف یك عدد لیموترش
  • شكر  75 گرم
  • موز پوره كرده  200 گرم
  • شیر 150 میلی‌لیتر
  • خامه 50 گرم

مشخصات

برای 5 نفر
روش حرفه ای
آشپزی :

آبلیمو و شكر را با هم مخلوط كنید و هم بزنید تا شكر، حل شود. آن‌گاه موز را بیفزائید و خوب مخلوط نمائید. سپس شیر و خامه را با هم مخلوط كنید و به تركیب موز، آبلیمو و شكر بیفزائید. حالا مایه‌ی به دست آمده را در یخچال بگذارید تا كاملاً سرد شود.

بعد آن را در سطل دستگاه بستنی‌ساز بریزید و به مدت ۳۰ تا ۳۵ دقیقه، دستگاه را روشن نگه‌دارید تا مایه‌ی بستنی غلیظ، سفت و كشدار شود. اكنون بستنی را برای پذیرائی، با حلقه‌های موز تزئین كنید.

یادآوری: چنانچه دستگاه بستنی‌ساز در دسترس نبود، مایه‌ی بستنی را در كاسه‌‌ی فلزی بریزید و در فریزر قرار دهید و هر پانزده دقیقه یك بار، با همزن برقی بزنید. این كار را ۴ بار تكرار كنید تا بستنی سفت شود.

فروردین ۲۲, ۱۳۹۶

بدون دیدگاه

بررسی امنیتی *