374

بستنی یخی طالبی

مواد لازم

  • آب 125 میلی‌لیتر (یك‌دوم پیمانه)
  •  شكر 100 گرم
  •  آب پرتقال 2 قاشق سوپخوری
  •  سفیده تخم‌مرغ  یك عدد
  •  طالبی متوسط یك عدد

مشخصات

برای 5 نفر
روش حرفه ای
آشپزی :

آب و شكر را در ظرف مناسبی بریزید و روی اجاق قرار دهید تا شكر حل شود. سپس آن را بجوشانید و بگذارید شربت خنك شود بعد آن را در یخچال قرار دهید تا كاملاً سرد شود. آن‌گاه، طالبی را از وسط نصف كنید و داخل آن را كاملاً خالی كنید. سپس تكه‌های طالبی را، همراه با آب پرتقال داخل مخلوط‌كن بریزید و دستگاه را روشن كنید تا پوره شود.

حالا پوره را با شربت مخلوط نمائید و سفیده تخم‌مرغ – را كه با چنگال زده‌اید – به آن بیفزائید. اكنون مایه را در ظرف مناسبی بریزید و در فریزر قرار دهید و هرازگاهی آن را با همزن برقی بزنید. زمانی كه بستنی نیم‌بند شد، آن را داخل طالبی بریزید و یك شب در فریزر نگه‌دارید تا آماده مصرف شود.

فروردین ۲۲, ۱۳۹۶

بدون دیدگاه

بررسی امنیتی *