162

بوقلمون سوخاری به سبک اروپایی

مواد لازم

  • بوقلمون 1 عدد حدود 7 کیلو
  • آب لیمو ترش 1 عدد
  • نمک و فلفل
  • روغن زیتون یا کره ذوب شده
  • پیاز نصفه
  • هویج 1-2 عدد
  • جعفری 1 دسته
  • برگ رزماری و آویشن تازه چند عدد

مشخصات

برای 11 نفر
روش حرفه ای
آشپزی :

اگر خواستید با بوقلمون یخ زده کار کنید اول باید آن را یخ زدایی نمایید . ولی برای این که کیفیت گوشت از بین نرود بهتر است بوقلمون یخ زده را در یک ظرف دربسته در یخچال بگذارید تا یخش آب شود تقریبا به ازی هر نیم کیلو ، ۵ ساعت زمان یخ زدایی طول میکشد بنابراین برای یخ زدایی یک بوقلمون ۷ کیلویی  ۳ روز باید صبر کنید.

اگر خواستید عمل یخ زدایی سریعتر انجام شود میتوانید بوقلمون را در یک ظرف آب سرد بگذارید و مدام آب را عوض کنید که بوقلمون را سرد نگه دارید.

قبل از پخت باید بوقلمون را حدود ۲-۳ ساعت خارج از یخچال نگه دارید تا به دمای محیط برسد و طبخ همسانی داشته باشید.

گردن و اندام داخل شکم بوقلمون را جدا کنید.

در صورت تمایل میتوانید قلب و سنگدان را خرد کرده با کمی آب و نمک به مدت ۱ ساعت بجوشانید و در سس بوقلمون استفاده نمایید.

گردن را هم باید جدا گانه طبخ نمایید یا در تهیه استک بوقلمون از آن استفاده کنید.

بوقلمون را پس از شستن با یک حوله تمیز خشک نمایید.

فر را با دمای ۲۰۰ دجه سانتیگراد روشن نمایید تا گرم شود.

مراحل.پر کردن شکم و پخت بوقلمون :

داخل شکم بوقلمون را با ۱ ق غ نمک و آب یک عدد لیمو ترش بپوشانید. سایر قسمتهای داخلی بوقلمون را هم با چند قاشق چایخوری نمک بپوشانید.

داخل شکم بوقلمون را با پیاز ، جعفری ، هویج و کرفس پر کنید و ورودی حفره ی شکم را با فویل پوشانده و پاهای بوقلمون را با طناب ببندید طوری که نزدیک بدنش باشند.

اگر نخواستید بالهای بوقلمون را جدا کنید بهتر است آن ها را هم با طناب محکم به شکمش ببندید.

تعدادی جعفری در قسمت حفره ی گردن بگذارید و با کمک پوست اضافه رویش را پوشانده و با همان طنابی که بالها را بسته اید محکم کنید.

تمام سطح بوقلمون را مخلوط کرده و روغن زیتون بمالید و حسابی نمک و فلفل پاشی کنید.

بوقلمون را به شکلی که پاها به سمت پایین باشند داخل سینی فر بگذارید ( بهتر است از یک توری داخل سینی استفاده کنید که گردش هوا در تمام سطح بوقلمون انجام شود)

هنگامی که سینه بوقلمون رو به پایین باشد موقع پخت آب بیشتری به خود گرفته و خوشمزه تر خواهد شد.

چند عدد رزماری و برگ آویشن کنار ظرف یا زیر بالهای بوقلمون قرار دهید.

مدت زمان پخت بوقلمون در فر به وزن آن بستگی دارد و تقریبا برای هر نیم کیلو باید ۱۳-۱۴ دقیقه برای پختش، زمان محاسبه نمایید.

شهریور ۲۴, ۱۳۹۶

بدون دیدگاه

بررسی امنیتی *