315

بیسکوییتهای شکری

مواد لازم

  • وانیل 1 قاشق چایخوری
  • تخم مرغ 1 عدد
  • شکر 225 گرم (1 پیمانه)
  • کره نرم شده 225 گرم(1 پیمانه)
  • آرد 450 گرم ( 3 پیمانه)

مشخصات

برای 2 نفر
روش متوسط
آشپزی :
۱٫کره رو از مدتی قبل در دمای اتاق بذارید تا کاملا نرم بشه. شکر رو به کره اضافه کنید و با همزن اونقدر بزنید تا کاملا یکدست و کرم رنگ و پوک بشه.بعد از اینکه کره و شکر کرم رنگ شدن تخم مرغ و وانیل رو اضافه کنید و باز با همزن بزنید تا کاملا مخلوط و یکدست بشن.

طرز تهیه کوکی شکری پایه تزیین رویال آیسینگ

۲٫آرد و نمک رو هم به مواد اضافه کنید و با دست آرام مخلوط کنید تا خمیر بدست بیاد. این خمیر نباید چسبنده باشه.

طرز تهیه کوکی شکری پایه تزیین رویال آیسینگ

۳٫بهتره که مقداری از آرد رو نگه دارید و کم کم به موادتون اضافه کنید. زمانی که خمیرتون به دست نچسبید دیگه نیازی نیست آرد اضافه کنید. البته این مقدار آرد معمولا استفاده میشه.

طرز تهیه کوکی شکری پایه تزیین رویال آیسینگ

۴٫خمیر رو بین دو پلاستیک و یا دو ورق کاغذ روغنی ببه ضخامت نیم نیم سانت پهن کنید و به همون صورت رول کنید و برای نیم ساعت داخل یخچال بذارید تا استراحت کنه. بعد هم از یخچال خارج کنید و قالب بزنید. (این کار برای این هست که خمیر بهتر قالب بخوره و فرم بهتری داشتهباشه. وگرنه خمیر بدون استراحت رو. هم میتونید قالب بزنید و بپزید.)

طرز تهیه کوکی شکری پایه تزیین رویال آیسینگ

۵٫بعد هم در سینی فر که روش کاغذ روغنی قرار دادید بچینید و بذارید در فر در دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد حدود ۷-۸ دقیقه بپزه. به محض اینکه کمی از زیر کوکی تغییر رنگ داد میتونید سینی رو از فر خارج کنید.

طرز تهیه کوکی شکری پایه تزیین رویال آیسینگ

۶٫تا کوکی ها خنک نشدن از داخل سینی بر ندارید. ممکنه بشکنه یا پودر بشه.

فروردین ۲۷, ۱۳۹۶

بدون دیدگاه

بررسی امنیتی *