458

بیفتک پلو

مواد لازم

  • گوشت راسته گوسفند           600 گرم
  •  پیاز       2 عدد
  •  سماق یا پودر غوره            2 قاشق غذا خوری
  •  دارچین، پودر زیره و ادویه پلویی      به میزان لازم
  • نمک و روغن       به میزان لازم
  • برنج      5 پیمانه
  • سیب زمینی بزرگ 2 عدد

مشخصات

برای 4 نفر
روش حرفه ای
آشپزی :

ابتدا روز قبل گوشت را تمیز کنید و برش های نازک بزنید و با بیفتک کوب آنها را بکوبید. پیاز ها را رنده کنید و گوشت را به مدت یک شبانه روز در پیاز بگذارید. برنج را آبکش کنید. ته یک قابلمه نچسب را روغن بریزید و سیب زمینی های ورقه شده را کف قابلمه بچینید و روی سیب زمینی را نمک و زردچوبه بپاشید.

در این مرحله یک لایه برنج بریزید و پس از آن گوشت را روی برنج گذاشته و روی گوشت ها را ادویه پلویی، پودر غوره و روغن یا کره آب کرده بریزید و همین طور لایه، لایه برنج و گوشت ها را در قابلمه بریزید و در نهایت ادویه پلویی و روغن داغ روی برنج بریزید و آن را دم بگذارید.

بعد از این که برنج دم کشید، آن را در دیس برگردانید و نوش جان کنید. چون برای طبخ این پلو از گوشت خام استفاده می شود، زمان بیشتری برای دم کشیدن لازم دارد و چون آب گوشت به خورد برنج می رود، طعم لذیذی به پلو می دهد. برای تزئین غذا هم می توانید چند عدد گوجه را کباب کنید و با خیارشور اطراف پلو بچینید.

شهریور ۲۴, ۱۳۹۶

بدون دیدگاه

بررسی امنیتی *