316

تاتر توتز خانگی

مواد لازم

  • سیب زمینی پوست کرده 900 گرم
  • آرد 1 ق غ
  • پودر سیر 1 ق چ
  • پودر پیاز نصف ق چ
  • پودر اورگانو یک چهارم ق چ
  • پودر سس گوجه فرنگی یک چهارم ق چ
  • نمک و فلفل سیاه تازه پودر شده به میزان لازم
  • روغن مایع 1 فنجان
  • برگ جعفری خرد شده 2 ق غ

مشخصات

برای 6 نفر
روش متوسط
آشپزی :

سیب زمینی ها را در یک قابلمه ی بزرگ گذاشته و رویشان را با آب سرد پر کنید و روی حرارت به جوش آورید و حدود ۶ – ۷ دقیقه طبخ کنید سپس از آب خارج نموده و با یک دستمال تمیز کاملا خشک کرده بگذارید خنک شوند سپس رنده کنید .

سیب زمینی های رنده شده را با آرد ، پودر سیر ، پودر پیاز ، اورگانو ، پودر کچاپ ، ا دویه و نمک مخلوط نمایید . مخلوط باید خشک ولی قابل فرم دادن باشد .

سیب زمینی ها را به شکل بند انگشتی در آورید .

روغن را در یک تابه بزرگ روی حرارت متوسط بگذارید تا گرم شود سپس سیب زمینی های بندانگشتی را به روغن اضافه کرده و حدود ۵ – ۶ دقیقه سرخ کنید تا طلایی و ترد شوند و سپس حدود ۳ – ۴ دقیقه روی حوله کاغذی بگذارید تا روغن اضافیشان گرفته شود .

سیب زمینی ها را فورا سرو نمایید و در صورت تمایل با برگ جعفری تزئین کنید .

شهریور ۲۴, ۱۳۹۶

بدون دیدگاه

بررسی امنیتی *