308

تارت كدو حلوائی

مواد لازم

  • آرد 230 گرم
  • كره سرد (خرد كرده) 100 گرم
  • پودر شكر 2 قاشق سوپخوري
  • وانيلين يك چهارم قاشق چايخوري
  • زرده تخم‌مرغ 2 عدد
  • آب سرد 80 میلیليتر (يك‌سوم پيمانه)
  • شير1 قاشق سوپخوری
  • مواد لازم ميانی:
  • كدو حلوائی 500 گرم
  • تخم‌مرغ همزده 2 عدد
  • شكر قهوه‌ای 140 گرم
  • خامه صبحانه 80 گرم
  • دارچين1 قاشق چايخوری
  • جوز هندی (رنده كرده) يك دوم قاشق چايخوری
  • زنجفيل يك‌دوم قاشق چايخوري

مشخصات

برای 5 نفر
روش متوسط
آشپزی :

آرد را در كاسه مناسبی الك كنيد و كره را به آن بيفزائيد. آن‌گاه كره را با نوك انگشتانتان با آرد مخلوط كنيد تا مواد به شكل خرده نان در آيد. سپس پودر شكر، وانيلين و يكي از زرده تخم‌مرغ‌ها را به آن بيفزائيد.

حالا آب را كم‌كم افزوده و مخلوط كنيد تا خمير مناسبی به دست آيد. مراقب باشيد كه خمير را ورز ندهيد زيرا موجب سفت شدن خمير میشود.

اكنون خمير فراهم كرده را در كيسه نايلونی بگذاريد و نيم ساعت در يخچال نگه داريد. آن‌گاه خمير را به ضخامت تقریبی ۲ میلی متر باز كنيد و در قالب چربكرده تارت به قطر ۲۳ سانتيمتر قرار دهيد.

اضافیهای خمير را بگيريد و قالب را نيم ساعت در يخچال نگه داريد. حالا از اضافیهای خمير، برگ درست كنيد تا از آن براي آراستن تارت استفاده كنيد.

سپس روی خمير را با كاغذ روغني و سراميك‌های مخصوص، بپوشانيد و آن را ۱۰ دقيقه در فر گرم كرده با دمای ۱۸۰ درجه سانتيگراد بپزيد. اينك كاغذ و سراميك‌ها را برداريد و ۱۰ دقیقه ديگر، خمير تارت را بپزيد.

در اين ميان برگ‌های ساخته شده از خمير را نيز روی سینی دارای كاغذ روغنی بگذاريد، رويش مخلوط زرده تخم‌مرغ و شير بماليد و در فر بپزيد تا طلائي رنگ شود.

حالا مایه ميانی را در تارت پخته و خنك شده بريزيد و دوباره قالب را در فر بگذاريد و تارت كدو حلوائي را به مدت تقريبي ۴۰ دقيقه، بپزيد. همينكه تارت خنك شد، آن را با برگ‌های ساخته شده بيارائيد.

روش تهیه مایه ميانی: كدو را به قطعات كوچك برش دهيد و بپزيد. آن‌گاه پوستش را بگيريد و كدو را پوره كنيد.

سپس تخم‌مرغ‌ها و شكر قهوه‌ای را با همزن برقی بزنيد و بعد پوره خنك شده كدو، خامه و ادويه‌ها را به آن افزوده و مخلوط كنيد.

يادآوری: میتوانيد تارت كدو حلوائی را همراه با خامه فرم گرفته و يا بستنی وانیلی سرو كنيد

فروردین ۲۸, ۱۳۹۶

بدون دیدگاه

بررسی امنیتی *