320

تالیاتلـی سبزیجات

مواد لازم

  • مواد لازم برای خمیر
  • آرد: 100 گرم
  • آب: 75 گرم
  • نمک: 1/8 قاشق چایخوری
  • روغن زیتون: یک قاشق چایخوری
  • مواد لازم برای سس سبزیجات
  • روغن زیتون: دو قاشق غذاخوری
  • سیر: یک حبه
  • گوجه فرنگی ریز خرد شده: نصف پیمانه
  • هویج کوچک: یک عدد
  • فلفل دلمه ای رنگی: یک عدد
  • بادنجان قلمی کوچک: یک عدد
  • پیاز کوچک: یک عدد
  • پنیر پارمزان: یک قاشق غذاخوری
  • آویشن تازه: یک شاخه
  • نخودفرنگی آبپز شده: یک قاشق غذاخوری
  • تخم مرغ: یک عدد

مشخصات

برای 3 نفر
روش متوسط
آشپزی :

طرز تهیه خمیر

به گزارش آکاایران: آرد و نمک را مخلوط کرده و روی تخته کار می ریزیم. وسط آرد را باز کرده، آب و روغن را می افزاییم و از اطراف آرد را جمع کرده و خمیر می گیریم. خوب خمیر را ماساژ می دهیم تا کاملا جمع شود. (نیازی به افزودن آب یا آرد اضافی نیست) خمیر را داخل سلفون پیچیده و به مدت ۱۰ دقیقه در محیطی گرم قرار می دهیم. روی تخته کار را آردپاشی کرده و خمیر را به وسیله وردنه باز می کنیم. پس از یک بار وردنه کشی، روی خمیر را آرد پاشیده و پشت و رو می کنیم و باز وردنه می کشیم. آنقدر این کار را ادامه می دهیم تا خمیر به حدی باز شده که قطر آن کمتر از ۷/۰ میلی متر شود. آردپاشی را فراموش نمی کنیم. قبل از برش، زیر ورق خمیر را خوب آردپاشی می کنیم. برای برش زدن از کارد یا رولت بر استفاده می کنیم و نوارهای باریکی به عرض پنج تا هفت میلی متر و طول دلخواه که معمولا از ۱۰ سانتی متر بیشتر نیست، می بریم. بعد یک تا دو قاشق آرد روی نوارها پاشیده، نوارها را آرام بلند کرده و زمین می گذاریم. چند بار این کار را انجام می دهیم تا تمام نوارها خوب آغشته به آرد شوند.

در قابلمه ای آب را جوش می آوریم و نوارها را در آن می ریزیم. به مدت دو دقیقه صبر کرده و نوارها را به تابه سس منتقل می کنیم. یک تا دو قاشق از آب جوشی که پاستا در آن بوده را نیز روی آنها می ریزیم.

طرز تهیه سس

روغن زیتون را در تابه ای می ریزیم. پیاز را خرد کرده، به همراه هویج نگینی خرد شده در آن می ریزیم و خوب تفت می دهیم تا هویج نرم شود. بادنجان را با پوست نگینی خرد کرده و می افزاییم. (اگر دوست نداشتید پوست بادنجان را بگیرید) کمی هم زده، فلفل دلمه ای خرد شده و نخودفرنگی را افزوده و تفت می دهیم. گوجه فرنگی ها را داخل تابه ریخته و هم می زنیم تا گوجه ها کاملا تفت خورده و سس را پر از آب و رنگ کند. پاستا را به همراه دو ملاقه از آب آن در تابه ریخته و به مدت ۳۰ ثانیه خوب زیر و رو می کنیم و در ظرف سرو می کشیم. روی پاستا کمی برگ آویشن پاشیده، سپس پنیر پارمزان را پخش کرده و با برگ ریحان یا اسفناج بشقاب را تزیین می کنیم.

شهریور ۲۴, ۱۳۹۶

بدون دیدگاه

بررسی امنیتی *