217

جامبالایا برنج مخلوط اسپانیایی فرانسوی

مواد لازم

  • کره 4 ق غ
  • روغن مایع 1 ق غ
  • سینه مرغ بدون پوست و استخوان مکعبی خرد شده 2 عدد
  • سوسیس حلقه شده 450 گرم
  • کرفس خرد شده 2 عدد
  • پیاز زرد خرد شده 1 عدد متوسط
  • فلفل دلمه سبز خرد شده 1 عدد
  • سیر خرد شده 3 حبه
  • گوجه فرنگی خرد شده 840 گرم
  • استک مرغ 3 فنجان
  • ادویه مخلوط 3 ق غ
  • برگ بو 2 عدد
  • برنج دانه بلند 2 و نمی فنجان
  • میگوی متوسط 480 گرم
  • نمک به میزان لازم
  • پیاز سبز خرد شده 32 – 3 عدد
  • سس تند 1 ق غ

مشخصات

برای 8 نفر
روش حرفه ای
آشپزی :

کره و روغن گیاهی را در تابه ای بزرگ روی حرارت متوسط بگذارید و سینه مرغ و سوسیس را حدود ۵ – ۶ دقیقه تفت دهید و هر از گاهی هم بزنید تا تمام سطحش قهوه ای شود سپس از تابه  برداشته کناری بگذارید .

شعله را کم کرده کرفس ، پیاز ، فلفل دلمه و سیر را اضافه کنیدو ۷ – ۸ دقیقه تفت دهید تا سبزیجات نرم شود سپس گوجه فرنگی خرد شده استک و ادویه و برگ بود و سس تند را اضافه کنید و ۵ دقیقه دیگر به طبخ ادامه دهید . برنج را اضافه کرده ۱۵ دقیقه بجوشانید و مرغ و سوسیس و میگو  را به ظرف برگردانید و به طبخ ادامه دهید تا میگوها کاملا بپزند و به اندازه ی کافی نمک بزنیدو سرو نموده با پیاز سبز رویش را تزئین کنید .

در صورت تمایل میتوانید برنج را یک ربع تا نیم ساعت دم بگذارید تا با ذائقه ی ایرانی هم خوانی داشته باشد .

شهریور ۲۳, ۱۳۹۶

بدون دیدگاه

بررسی امنیتی *