557

خوراك قالبی بادمجان و پاستا

مواد لازم

  • بادمجان 4 عدد
  •  نمك و فلفل به میزان لازم
  •  پاستا (پنه) 500 گرم
  •  روغن زیتون 1 قاشق سوپخوری
  •  پیاز خردكرده 1 عدد
  •  سیر رنده كرده  2 حبه
  •  ذرت كنسروی  3 قاشق سوپخوری
  •  نخودفرنگی كنسروی 2 قاشق سوپخوری
  •  پنیر موزارلای رنده‌كرده 250 گرم
  •  تخم‌مرغ همزده 1 عدد
  •  گوجه‌فرنگی خردكرده 200 گرم
  •  ریحان خردكرده 1 قاشق سوپخوری
  •  اسفناج پخته 100 گرم
  •  مواد لازم برای تهیه‌ سس
  •  روغن زیتون 1 قاشق سوپخوری
  •  سركه‌ سفید 2 قاشق سوپخوری
  •  ریحان خردكرده 1 قاشق سوپخوری
  •  شكر 1 قاشق سوپخوری

مشخصات

برای 4 نفر
روش متوسط
آشپزی :

بادمجان‌ها را بشوئید و به كمك پوست‌كن از طول، به ورقه‌های نازك ببرید و در آب نمك بخوابانید. آن‌گاه پاستا را در آب جوش بریزید و بجوشانید تا نرم شود و بعد در آبكش بریزید. روغن را در تابه بریزید و روی اجاق بگذارید تا گرم شود.

سپس پیاز و سیر را در آن تفت دهید تا پیاز طلائی رنگ شود. حالا ذرت و نخودفرنگی را بیفزائید و ۲ دقیقه تفت دهید. آن‌گاه تابه را از روی حرارت بردارید و پنیر، تخم‌مرغ، گوجه‌فرنگی، ریحان و پاستا را به آن بیفزایید و مخلوط كنید.

اكنون ظرف نسوزی را چرب كنید و بادمجان‌ها را در آن بچینید به گونه‌ای كه كف و دیواره‌ ظرف از بادمجان پوشیده شود و بادمجان‌ها از دیواره بلندتر باشد اكنون قدری از مایه‌ فراهم‌كرده را روی بادمجان‌ها بریزید و یك لایه اسفناج پخته رویش بگذارید.

دوباره روی اسفناج را با مخلوط پاستا بپوشانید و لایه‌ دیگری از اسفناج روی آن قرار دهید تا به همین ترتیب ظرف از مواد پر شود. اینك با  بادمجان كه از دیواره‌ها بلندتر است روی مواد را بپوشانید و ظرف را در قالبی كه تا نیمه از آب پر كرده‌اید، قرار دهید.

حال قالب را در فر گرم‌كرده با دمای ۱۸۰ درجه‌ سانتیگراد بگذارید و به مدت تقریبی ۲۰-۲۵ دقیقه، خوراك را بپزید و با سس میل كنید.

اسفند ۵, ۱۳۹۵

بدون دیدگاه

بررسی امنیتی *