349

خوراک تمالی ایتالیایی

مواد لازم

  • گوشت چرخ کرده 350 گرم
  • پیاز خرد شده 1 عدد
  • هویج خرد شده 4 عدد
  • سیر له شده 3 حبه
  • رب گوجه فرنگی 150 گرم
  • گوجه فرنگی له شده 800 گرم
  • خامه یک فنجان
  • پنیر پارمزان رنده شده نیم فنجان
  • آویشن 1 قاشق غذاخوری
  • مواد لازم برای خمیر تمالی :
  • بلغور ذرت 1 فنجان
  • آب مرغ 4 فنجان
  • پنیر پارمزان ربع فنجان
  • آرد ذرت 1 فنجان
  • فلفل سیاه 1 قاشق چایخوری
  • برگ سبز بزرگ کلم 8 عدد

مشخصات

برای 4 نفر
روش متوسط
آشپزی :

پیاز و هویج ها را ریز ریز کنید.

برای درست کردن سس بولونز باید اول گوشت را در روغن تفت دهید تا قهوه ای شود. سپس از روی حرارت بردارید و پیاز و هویج را تفت دهید تا نرم شوند.

حالا سیر را اضافه کنید و یک دقیقه بپزید و بعد رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و حدود ۳ دقیقه بپزید و گاهی هم بزنید.

حالا باید گوشت گوجه فرنگی له شده خامه پنیر پارمزان و آویشن را اضافه کنید و در صورت نیاز نمک بزنید. بگذارید این مخلوط یک و نیم تا دو ساعت بجوشد.

برای درست کردن خمیر تمالی آب مرغ را بگذارید بجوشد بلغور ذرت را اضافه کنید و بعد از روی حرارت بردارید. سپس پارمزان آرد ذرت و فلفل را اضافه کنید. هم بزنید تا غلیظ شود و به غلظت کره بادام زمینی برسد. بعد نوبت پیچیدن تمالی ها است. یک لایه خمیر سس و پنیر روی برگی بگذارید و شروع به پیچیدن کنید.

سپس تمالی ها را داخل بخارپز بگذارید و ۴۵ دقیقه تا ۱ ساعت آنها را بخارپز کنید.

قبل از آنکه آنها را از بخارپز دربیاورید بگذارید ۵ تا ۱۰ دقیقه سرد شود.

شهریور ۲۴, ۱۳۹۶

بدون دیدگاه

بررسی امنیتی *