۱٫ در ماهیتابهای روی حرارت متوسط کمی روغن گرم کنید و کدوها رو تا طلایی و نرم بشن در اون تفت بدین.
۲٫در این میان، در قابلمه کمی روغن بریزید و اون رو گرم کنید. پیاز رو تا طلایی بشه در اون تفت بدین. زرچوبه رو اضافه کنید .بعد تکههای گوشت رو اضافه کنید و تا تغییر رنگ بدن و قهوهای بشن تفت بدین. آب به اونها اضافه کنید و بذارید تا گوشت بپزه و نرم بشه.
۳٫کدو، غوره، رب، نمک و فلفل رو به خورش اضافه کنید و بذارید تا برای ۲۰ دقیقه دیگه قل بزنه و جا بیفته. اون رو به همراه برنج میل کنید.
شهریور ۲۶, ۱۳۹۶
بدون دیدگاه