146

دقه

مواد لازم

  •     نصف فنجان كنجد خام
  •     یك سوم فنجان دانه گشنیز
  •     دو قاشق غذاخوری دانه زیره
  •     دو قاشق غذاخوری پودر فلفل سیاه
  •     یك قاشق چای‌خوری نمك
  •     انواع سبزیجات خشك به میزان لازم (مرزنجوش، نعناع و آویشن)
  •     یك فنجان بادام خام
  •     فلفل قرمز پوسته شده (اختیاری)

مشخصات

برای 3 نفر
روش حرفه ای
آشپزی :
  ۱٫  بادام را بو دهید. برای این كار قابلمه‌ای را داغ كنید و بادام را درون كاغذ مخصوص شیرینی‌پزی ریخته و در قابلمه حرارت دهید و دائم آن را هم بزنید كه حرارت به‌طور یكنواخت به همه جای آن برسد. پس از آن  بادام را كنار گذاشته تا سرد شود.
 ۲٫     یك ماهیتابه خشك را حرارت دهید و كنجد را درون آن بریزید و آن ‌را حرارت دهید تا به رنگ طلایی درآید. كنجد را خارج كنید و در همان ماهیتابه دانه‌های گشنیز و زیره را ریخته و تفت دهید تا شروع به   تركیدن كنند. آنگاه آنها را نیز از ماهیتابه خارج كنید. دقت كنید كه در تمام این مراحل باید ماهیتابه را حركت دهید تا دانه‌ها خوب زیر و رو شوند.
  ۳٫    كنجد و دانه‌ها را در یك مخلوط‌كن برقی آسیاب كنید.
  ۴٫    سپس بادام را آسیاب و همه مواد آسیاب‌ شده را با هم مخلوط كنید.
  ۵٫    سبزی‌های خشك، نمك و فلفل را به آن افزوده و خوب هم بزنید.
  ۶٫    برای صرف دقه می‌توانید روغن زیتون یا روغن آووكادو بخرید و نان را ابتدا در روغن بزنید و سپس به دقه بمالید و سپس نوش جان كنید.
حتی می‌توانید آن‌ را با ماست مصرف كنید.
شهریور ۲۵, ۱۳۹۶

بدون دیدگاه

بررسی امنیتی *