428

دلمه بادمجان

مواد لازم

  • بادمجان قلمی یا دلمه‌ای 8 عدد
  •  روغن 1 پیمانه (200 میلی‌لیتر)
  •  گوشت چرخكرده یا قیمه‌ای 500 گرم
  •  پیاز سرخكرده 100 گرم
  •  نمك و فلفل به میزان لازم
  •  رب گوجه‌فرنگی یا آب گوجه‌فرنگی  1 قاشق سوپخوری (2 پیمانه)
  •  بلغور یا برنج یك‌دوم پیمانه
  •  لپه‌ی پخته یك‌دوم پیمانه
  •  میخك چند عدد

مشخصات

برای 4 نفر
روش متوسط
آشپزی :

ابتدا قدری روغن در تابه‌ی مناسبی بریزید.

گوشت را با پیاز در آن تفت دهید، تا حدی كه آب گوشت كشیده شود.

آن‌گاه یك پیمانه آب و كمی نمك و فلفل و یك پیمانه آب گوجه‌فرنگی یا نصف قاشق رب گوجه‌فرنگی داخل مایه بریزید و حرارت را ملایم كنید تا آب گوشت كشیده شود.

حالا برنج و لپه (یا بلغور) را با هم مخلوط كنید و بپزید تا كمی نرم شود. بعد با مایه‌ی گوشت مخلوط سازید.

اكنون بادمجان‌ها را بشوئید، سر آن‌‌ها را به شكل دایره‌ی كوچك بردارید و داخل بادمجان را خالی كنید؛ به‌طوری كه دیواره و ته بادمجان سوراخ نشود.

سپس اطراف و داخل بادمجان را كمی نمك بزنید، و با مایه پركنید و در قابلمه‌ی مناسبی بچینید.

حالا قدری رب یا آب گوجه‌فرنگی و باقیمانده‌ی روغن را روی آن بریزید، درِ قابلمه را ببندید و روی اجاق بگذارید تا دلمه خوب بپزد. اینك دلمه را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بكشید.

یادآوری: در صورت تمایل به طعم میخك، می‌توانید ۳ تا ۴ عدد میخك در آب دلمه قرار دهید تا در هنگام پخت، معطر شود.

اسفند ۱۸, ۱۳۹۵

بدون دیدگاه

بررسی امنیتی *