469

دندونی

مواد لازم

  • گندم پوست‌كنده نیم كیلوگرم
  •  نخود ‌آبگوشتی 200 گرم
  •  آب قلم گوساله یا آب گوشت نیم لیتر
  •  كره 100 گرم
  •  كشمش پلوئی 100 گرم
  •  بادام پوست‌كنده 50 گرم

مشخصات

برای 5 نفر
روش متوسط
آشپزی :

ابتدا گندم و نخود را جداگانه از قبل بخیسانید. آن‌گاه آن‌ها را بپزید.

حالا قابلمه‌ی مناسبی را انتخاب كنید، آب قلم، گندم و نخود را در آن بریزید، روی اجاق بگذارید و با حرارت ملایم بپزید تا كاملاً جا بیفتد و غلیظ شود.

اینك كره را اضافه كنید و دندونی را در ظرف مورد نظر بكشید. سپس روی آن را، با كشمش و بادام تزئین كنید.

یادآوری: كشمش را با آب گرم بشوئید و روی دستمال تمیز پهن كنید تا آب اضافی‌اش گرفته شود.

اسفند ۱۸, ۱۳۹۵

بدون دیدگاه

بررسی امنیتی *