389

راتاتویی فرانسوی

مواد لازم

  • بادمجان بزرگ 3 عدد
  • سیر 2 حبه
  • پیاز 1 عدد
  • فلفل دلمه ای 1 عدد
  • گوجه فرنگی 3 عدد
  • تخم مرغ 2 عدد
  • رب گوجه 2 قاشق غذاخوری
  • پودر آویشن 1 قاشق چایخوری
  • نمک و فلفل مقدار لازم

مشخصات

برای 4 نفر
روش متوسط
آشپزی :

بادمجانها را پوست کنده و خرد کنید سپس روی آنها نمک پاشیده ۱ ساعت در یخچال بگذارید تا تلخی و اب اضافه آن گرفته شود ، پس از این مدت بادمجانها را آبکشی کنید و با دست فشار دهید تا اب اضافی اش خارج شود.

سیرها و پیاز را خرد کنید و در روغن تفت دهید تا نرم شوند سپس فلفل دلمه ای را خرد کنید و اضافه نمایید ، تفت دهید تا فلفل دلمه ای هم نرم شود سپس از روی حرارت بردارید.

ته ماهیتابه مقدار کمی روغن بریزید و بادمجان ، گوجه فرنگی خرد شده ، مخلوط پیاز و فلفل دلمه ای را در ظرف بریزید و روی آن کمی پودر آویشن ( یا هر سبزی معطری که دوست دارید ) ، نمک و فلفل بپاشید.

رب گوجه فرنگی را با یک قاشق روغن تفت دهید سپس ۱/۲ لیوان آب و کمی آبلیمو به آن اضافه کنید و روی تمام مواد بدهید ، ماهتابه را روی حرارت ملایم قرار دهید و در ان را بگذارید تا وقتی که آب مواد کشیده و پخته شود ، در پایان نیز تخم مرغ ها را روی راتاتویی بشکنید و پس از اینکه اماده شد سرو کنید.

شهریور ۲۵, ۱۳۹۶

بدون دیدگاه

بررسی امنیتی *