816

ران مرغ ترکی

مواد لازم

  • ران مرغ پوست کنده 8 الی 12 عدد
  • آب لیموترش تازه   1 قاشق غذاخوری
  • ماست کم چربی صاف 1 پیمانه
  • سیر       1 حبه
  • زنجبیل آسیاب شده  1 قاشق غذاخوری
  • پاپریکا (فلفل قرمز تند)        2 قاشق غذاخوری
  • نعنای خشک         ½ 1 قاشق چایخوری
  • نمک      ½ قاشق چایخوری

مشخصات

برای 4 نفر
روش حرفه ای
آشپزی :

ران های مرغ را در یک ظرف نسباتاً بزرگ و کمی گود می ریزیم و آب لیمو ترش تازه را روی آنها می ریزیم و کمی زیر و بالا می کنیم تا آبلیمو به تمام قسمت های ران ها برسد. در ۱ کاسهٔ دیگر، ماست را می ریزیم و سیر را له می کنیم و به آن می افزاییم. زنجبیل، پاپریکا، نعنای خشک و نمک را به آنها اضافه می کنیم و با همزن دستی کاملاً مواد را مخلوط می کنیم. مخلوط ماست را روی مرغ ها می ریزیم و آن را در این مواد می خوابانیم. روی ظرف را با پلاستیک می پوشانیم و آن را به مدت حداقل ۱ ساعت و حداکثر ۲۴ ساعت در یخچال می گذاریم تا کاملاً مزه دار شود.

ابتدا فر را روشن می کنیم تا گرم شود. ظرف مناسب را در طبقه بالای فر قرار می دهیم تا گرم شود. مرغ ها را پس از مزه دار شدن از مایه خارج می کنیم  و اضافه مایه را از مرغ ها می گیریم و آنها را روی ظرف فر داغ شده می چینیم. پس از حدود ۱۵ دقیقه که سطح مرغ ها برشته شد، دمای فر را تا دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد کاهش می دهیم، حدود ۱۵ دقیقه طول می کشد تا مرغ آبدار و مغز پخته شود. مرغ را از فر خارج کرده و به سرعت سرو کنید.

تیر ۲۴, ۱۳۹۶

بدون دیدگاه

بررسی امنیتی *