388

رد کیک

مواد لازم

 
  • آرد سفید 2 پیمانه
  • تخم مرغ (هم دمای محیط) 6 عدد
  • شکر 1/2 پیمانه
  • کره (هم دمای محیط) 200 گرم
  • پودر کاکائو 1/5 قاشق غ
  • شیر 1/5 پیمانه
  • بکینگ پودر 3ق غ
  • خامه فرم گرفته 2 بسته 500 گرمی
  • موز دو عدد
  • گردو به میزان لازم
  • خلال بادام و پسته به مقدار لازم
  • رنگ خوراکی قرمز به میزان لازم
  • شکلات تخته ای به مقدار لازم
 

مشخصات

برای 5 نفر
روش متوسط
آشپزی :

۱-من موادم رو نصف کردم و توی دوتا قالب هم اندازه درست کردم اونی که رنگش پر رنگتر هستش کاکائوی بیشتری توش ریختم پس برای یک کیکتون یک قاشق کاکائو بریزید و برای دیگری نصف قاشق غذاخوری…..

۲-مواد خشکمان را با هم مخلوط میکنیم (کاکائو و ارد و بکینگ پودر) و سه الی چهار بار الک میکنیم.

۳-زرده و سفیده را جدا کرده سفیده را میزنیم تا پف کند زرده را با شکر زده تا کرم رنگ شود سپس رنگ خوراکی و کره را اضافه میکنیم و با هم زن برقی هم میزنیم در این مرحله شیر را اضافه میکنیم و بعد از اضافه کردن شیر مواد خشکمان را نیز اضافه میکنیم و بصورت دورانی در یک جهت با لیسک هم میزینم تا مواد یکدست شود در نهایت سفیده را به مواد افزوده و بصورت دوارنی و آهسته با مواد مخلوط میکنیم.

۴-ته قالبمان را کاغذ روغنی که کمی چرب کرده ایم گذاشته و موادمان را در قالب میریزیم و در فری که از ۲۰دقیقه قبل گرم شده قرار میدهیم.دمای فر ۱۷۰درجه و مدت زمانی که من برای پخت کیکم ۴۵دقیقه بود که بسته به نوع فر میتوانیم بعد از نیم ساعت و زمانی که کیک پف کرد یک چنگال در کیک فرو کنیم از موادمان حالت خمیری نداشت و به چنگال نچسبد کیکمان کاملا مغز پخت شده است…

۵-کیکمان را از وسط نصف کرده و خامه و موز و گردو را برای لایه های وسط کیک استفاده میکنیم در آخر کل کیک را با خامه کاور میکنیم.

۶-من برای تزیین دور کیک از شکلات تخته ای و مغز پسته استفاده کردم و روی کیک را با مغز بادام و خامه ای که با رنگ میکس کردم تزیین کردم…

خرداد ۳, ۱۳۹۶

بدون دیدگاه

بررسی امنیتی *