267

رول‌های لازانیای مخلوط

مواد لازم

  • روغن زیتون 4 قاشق سوپخوری
  •  پیاز خردكرده 1 عدد
  •  هویج خردكرده 2 عدد
  •  گوجه‌فرنگی خردكرده 2 عدد
  •  گوشت چرخكرده 350 گرم
  •  ژامبون خردكرده 6 ورق
  •  سیر له‌كرده 4 حبه
  •  نمك و فلفل سیاه به میزان لازم
  •  خامه 2 قاشق سوپخوری
  •  پنیر پارمسان رنده كرده 75 گرم
  •  ورق لازانیا 500 گرم
  •  مواد لازم برای تهیه سس سفید
  •  كره 50 گرم
  • آرد 50 گرم
  •  شیر 500 میلی‌لیتر
  •  نمك و فلفل به میزان لازم

مشخصات

برای 4 نفر
روش متوسط
آشپزی :

روغن زیتون را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید. آن‌گاه پیاز، هویج و گوجه‌فرنگی را در آن تفت دهید. حالا گوشت چرخكرده، ژامبون و سیر را بیفزائید و با حرارت ملایم بپزید.

اینك نمك، فلفل و خامه را به مواد بیفزائید و تابه را از روی اجاق بردارید. سپس نیمی از پنیرپارمسان را به مواد فراهم‌كرده اضافه كنید. اكنون ورقه‌های لازانیا را درون آب جوش و نمك بپزید تا نرم شود و بعد در آبكش بریزید.

حال روی هر یك از ورقه‌های لازانیا قدری سس سفید بمالید، مقداری از مخلوط فراهم‌كرده را رویش بریزید و روی این مواد را با سس سفید بپوشانید.

آن‌گاه لازانیا را رول كنید. اینك كف ظرف‌نسوزی را چرب كنید و رول‌های لازانیا را در آن بچینید. حالا روی لازانیا را با باقیمانده سس سفید و پنیر پارمسان  باقیمانده بپوشانید و به مدت ۲۰ دقیقه در فر گرم‌شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید تا لازانیا بپزد و پنیر طلائی رنگ شود.

روش تهیه سس سفید: ابتدا كره را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت قرار دهید. سپس آرد را اضافه كنید و قدری تفت دهید. آن‌گاه شیر را بیفزائید و پیوسته آن را هم بزنید تا سس، غلیظ شود. حال نمك و فلفل را به آن بیفزائید.

اسفند ۸, ۱۳۹۵

بدون دیدگاه

بررسی امنیتی *