295

رول های استیک و پنیر

مواد لازم

  •     راسته گوساله ورقه شده به تعداد لازم
  •     نمک 8/1 قاشق چایخوری
  •     پودر انجیر 8/1 قاشق چایخوری
  •     پیاز رنده شده 4/1 قاشق چایخوری
  •     فلفل سیاه 3/1 قاشق چایخوری
  •     روغن زیتون 8/1 پیمانه
  •     پنیر ورقه ای (گودا یا چدار) به مقدار لازم
  •     فلفل دلمه ای رنگی خرد شده 8/1 پیمانه
  •     برگ شاهی 2/1 پیمانه

مشخصات

برای 4 نفر
روش حرفه ای
آشپزی :

راسته گوساله را به صورت ورقه ورقه برش بزنید سپس بین کیسه فریزر قرار دهید و با بیفتک کوب بکوبید. روی گوشت نمک و پودر انجیر بمالید و کاملا فشار دهید تا جذب گوشت شود. حال گوشت را به مدت ۲۴ ساعت در یخچال قرار دهید تا بیات و نرم شود.

سپس پیاز رنده شده، روغن زیتون و فلفل سیاه به گوشت بزنید و مجددا ۱۲ ساعت در یخچال قرار دهید. ورقه های گوشت را با بیفتک کوب روی تخته گوشت کمی بکوبید سپس یک ورقه پنیر خرد شده و چند برگ شاهی و فلفل دلمه ای رنگی خرد شده را روی گوشت قرار دهید و آن را رول کنید و دو طرف رول را با خلال دندان محکم کنید.

در انتها تابه یا گریل چدنی را کمی چرب کنید؛ و رول ها را سرخ کنید؛ به طوری که همه جهات کاملا سرخ شوند.

شهریور ۲۴, ۱۳۹۶

بدون دیدگاه

بررسی امنیتی *