309

سالاد بادمجان و انار

مواد لازم

  • بادمجان 450 گر م
  • روغن به میزان لازم
  • نعناع ۱ دسته
  • سیر ۱ حبه
  • روغن زیتون ۳ قاشق غذاخوری
  • سرکه قرمز ۱ قاشق غذاخوری
  • رب انار  ۱ قاشق غذاخوری
  • ماست ۹ قاشق غذاخوری
  • دانه انار ۱ مشت

مشخصات

برای 4 نفر
روش متوسط
آشپزی :
  1. در ماهیتابه ای روی حرارت متوسط، بادمجان ها را برای ۵ تا ۶ دقیقه تا قهوه ای شوند در روغن سرخ کنید. بادمجان ها را در دستمال حوله ای قرار دهید تا روغن اضافی آن ها گرفته شود و خنک شوند.
  2. برای رویه سالاد، برگ های نعناع را ریز خرد کنید. سیر را به همراه یک نوک انگشت نمک در هاون بکوبید تا نرم و یکدست شود. روغن زیتون، سرکه، رب انار و نعناع را به آن اضافه کنید و هم بزنید.
  3. برش های بادمجان را در بشقاب مورد نظر بچینید. روی آن ماست بریزید و از رویه سالاد و دانه های انار روی آن بپاشید.
شهریور ۲۲, ۱۳۹۶

بدون دیدگاه

بررسی امنیتی *