184

سالاد برنج

مواد لازم

  • آب 2 لیوان
  • برنج 1 لیوان
  • تخم مرغ 6 عدد
  • نخود فرنگی پخته 2 لیوان
  • کرفس خرد شده 3/4 لیوان
  • پیاز کوچک خرد شده 1 عدد
  • فلفل دلمه ای خرد شده 1 عدد
  • سس مایونز 3/4 لیوان
  • سس خردل 1 قاشق چایخوری
  • آب لیمو 1 قاشق
  • ترشی فلفل خرد شده 1/4 لیوان
  • تن ماهی جوشانده 1 قوطی
  • شوید خشک 1/2 قاشق چایخوری
  • نمک 1 قاشق چایخوری
  • فلفل سیاه 1/8 قاشق چایخوری

مشخصات

برای 8 نفر
روش آسان
آشپزی :

آب را در یک قابلمه کوچک بجوشانید. برنج را در آن بریزید و هم بزنید. درب آن را قرار دهید و اجازه دهید تا ۲۰ دقیقه بجوشد. آن را از روی حرارت بردارید و آبکش کنید و سپس کنار بگذارید تا خنک شود. تخم مرغها را بجوشانید و پس از اینکه آنها را بیرون آوردید و خنک شدند، پوست بگیرید و با چاقو خرد کنید.

نخود فرنگی را با آب سرد بشوئید و آبکش کنید. آن را در یک کاسه بزرگ بریزید و بعد تخم مرغ، برنج،کرفس، پیاز، فلفل دلمه ای را نیز اضافه کنید و داخل کاسه بریزید.

در یک ظرف جداگانه سس مایونز، سس خردل، آب لیمو، ترشی فلفل، تن ماهی و شوید و نمک و فلفل را باهم مخلوط کنید و روی مواد بریزید. سالاد را خوب باهم ترکیب کنید و سپس روی آن را پوشانده و به مدت ۳ تا ۴ ساعت در یخچال نگهداری کنید.

دی ۳۰, ۱۳۹۵

بدون دیدگاه

بررسی امنیتی *