- ذرتها رو به همراه سس مایونز، پنیر فتا، پیازچه، گشنیز، فلفل هالوپینو، سیر و آبلیمو در کاسه بزرگی بریزید و با هم ترکیب کنید.
- به اونها قدری نمک و در صورت تمایل آبلیموی بیشتری اضافه کنید. برای تزیین مقداری پودر فلفل چیلی و تعدادی برگ گشنیز روی سالاد بریزید و سرو کنید.
سالاد ذرت مکزیکی کبابی

مواد لازم
- بلال 4 عدد
- سس مایونز دو و نیم قاشق غذاخوری
- پنیر فتا ۶۰ گرم
- پیازچه ۱/۲ پیمانه
- گشنیز ۱/۲ پیمانه
- فلفل هالوپینو ۱ شیشه
- سیر ۲ حبه
- آبلیمو یک و نیم قاشق غذاخوری
- نمک به میزان لازم
- پودر فلفل چیلی به میزان لازم
مشخصات
برای
4 نفر
روش
متوسط
آشپزی :
شهریور ۲۲, ۱۳۹۶
بدون دیدگاه