273

سالاد ذرت مکزیکی کبابی

مواد لازم

  • بلال 4 عدد
  • سس مایونز دو و نیم قاشق غذاخوری
  • پنیر فتا ۶۰ گرم
  • پیازچه ۱/۲ پیمانه
  • گشنیز ۱/۲ پیمانه
  • فلفل هالوپینو ۱ شیشه
  • سیر ۲ حبه
  • آبلیمو یک و نیم قاشق غذاخوری
  • نمک به میزان لازم
  • پودر فلفل چیلی به میزان لازم

مشخصات

برای 4 نفر
روش متوسط
آشپزی :
  1. ذرت‌ها رو به همراه سس مایونز، پنیر فتا، پیازچه، گشنیز، فلفل هالوپینو، سیر و آبلیمو در کاسه بزرگی بریزید و با هم ترکیب کنید.
  2. به اون‌ها قدری نمک و در صورت تمایل آبلیموی بیشتری اضافه کنید. برای تزیین مقداری پودر فلفل چیلی و تعدادی برگ گشنیز روی سالاد بریزید و سرو کنید.
شهریور ۲۲, ۱۳۹۶

بدون دیدگاه

بررسی امنیتی *