487

سالاد سیب کاراملی

مواد لازم

  • کره   3 ق غ
  • پیاز شیرین خرد شده  4 فنجان
  • سیب قرمز پوست گرفته و خرد شده  2 فنجان
  • نمک  یک چهارم ق چ
  • پودر فلفل  یک چهارم ق چ
  • جعفری خرد شده  در صورت تمایل

مشخصات

برای 3 نفر
روش متوسط
آشپزی :

در یک تابه ۲۵ سانتی کره را روی حرارت متوسط به بالا ذوب کنید . پیاز را اضافه کرده ۱۰ دقیقه تفت دهید و گاهی هم بزنید تا طلای شود .

سیب ها را اضافه کرده ۱۰ دقیقه تفت و گاهی هم بزنید تا به رنگ کاراملی در آید سپس از روی حرارت برداشته نمک و فلفل اضافه کرده در صورت تمایل جعفری خرد شده رویش بپاشید و گرم سرو نمایید .

خرداد ۱۴, ۱۳۹۶

بدون دیدگاه

بررسی امنیتی *