87

سالاد طالبی و گوجه فرنگی

مواد لازم

  • خیار 1/2 پیمانه
  • گوجه گیلاسی ۱/۲ پیمانه
  • پیاز قرمز ۱/۴ پیمانه
  • روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
  • سرکه سیب ۲ قاشق چای خوری
  • نمک به میزان لازم
  • فلفل سیاه به میزان لازم
  • آبلیمو ۳ قاشق غذاخوری
  • شیره درخت افرا ۱ قاشق غذاخوری
  • طالبی ۳ پیمانه
  • برگ نعناع ۲ قاشق غذاخوری

مشخصات

برای 4 نفر
روش متوسط
آشپزی :
  1. خیار، گوجه و پیاز رو در کاسه‌ای بریزید و با ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون، سرکه سیب، مقدار کمی نمک و فلفل سیاه ترکیب کنید. ترکیب رو بچشید و در صورت لزوم سرکه، نمک و یا فلفل بیشتری به اون اضافه کنید و تا زمان سرو در یخچال بذارید.
  2. برای تهیه سس سالاد، آبلیمو رو با شیره درخت افرا و کمی نمک در کاسه کوچکی بزنید. بعد در حالی که مواد رو هم می‌زنید به تدریج ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون به اون‌ها اضافه کنید. سس رو هم بچشید و در صورت لزوم آبلیمو، شیره درخت افرا و یا کمی نمک به اون اضافه کنید. سس رو کنار بذارید.
  3. تکه‌های طالبی رو در کاسه بزرگی بریزید و سس رو روی اون‌ها بریزید. مواد رو با هم ترکیب کنید. بعد ترکیب خیار و گوجه و پیاز رو اضافه کنید(آب اضافی اون ها رو به سالاد اضافه نکنید). مواد سالاد رو با هم ترکیب کنید و برای سرو برگ‌های نعناع رو روی اون پخش کنید.
شهریور ۲۲, ۱۳۹۶

بدون دیدگاه

بررسی امنیتی *