281

سالاد هلو، گیلاس و پنیر کبابی

مواد لازم

  • کینوا 4/3 پیمانه
  • نان تست ۱ پیمانه
  • روغن زیتون ۱/۲ پیمانه
  • نمک به میزان لازم
  • فلفل سیاه به میزان لازم
  • پنیر کبابی ۱۴۰ گرم
  • کاهو ۵ پیمانه
  • هلو ۲ عدد بزرگ
  • گیلاس ۱/۲ پیمانه
  • گردو ۱/۴ پیمانه
  • سرکه بالزامیک ۳ قاشق غذاخوری

مشخصات

برای 4 نفر
روش متوسط
آشپزی :
  1. اگه از نان تست مکعبی استفاده می کنید، اول فر رو با حرارت ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید.
  2. حالا سبزیجات رو آماده کنید. اگه به سالاد کینوا هم اضافه می کنید اون رو الان آماده کنید. کینوا رو در یک و نیم پیمانه آب بپزید تا نرم بشه. اون رو آبکش کنید. کنار بذارید تا خنک بشه.
  3. برای تهیه نان تست مکعبی، تکه‌های نان رو با یک چهارم پیمانه روغن زیتون ترکیب کنید. به اون‌ها قدری نمک و فلفل سیاه بزنید. بعد در یک لایه در سینی فر بخش کنید و برای ۵ دقیقه تاطلایی بشن در فر بذارید. اون ها رو از فر خارج کنید و کنار بذارید تا خنک بشن.
  4. ماهیتابه‌ای رو روی حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید. تکه‌های پنیر کبابی رو برای حدود ۲ دقیقه از هر طرف تا طلایی بشن، در اون تفت بدین. اون‌ها رو از روی حرارت بردارید.
  5. برای آماده کردن سالاد، برگ‌های خرد شده کاهو، تکه‌های هلو، گیلاس، گردو، کینوا (در صورت استفاده) و نان‌های مکعبی(در صورت تمایل) رو با هم ترکیب کنید.
  6. سرکه بالزامیک و یک چهارم پیمانه دیگه روغن زیتون رو با هم ترکیب کنید و روی سالاد بریزید. در صورت تمایل کمی نمک و فلفل سیاه هم به سالاد بزنید. سالاد رو در ظرف مورد نظر بریزید، با تکه‌های پنیر کبابی تزیین کنید و فورا سرو کنید.
شهریور ۲۲, ۱۳۹۶

بدون دیدگاه

بررسی امنیتی *