445

سالاد هندوانه کبابی

مواد لازم

  • روغن زیتون 3 قاشق غذاخوری
  • هندوانه ۴۵۰ گرم
  • سرکه بالزامیک ۱ پیمانه
  • عسل ۱ قاشق غذاخوری
  • نمک به میزان لازم
  • منداب ۶ پیمانه
  • پنیر فتا ۱/۲ پیمانه
  • بادام زمینی ۱/۴ پیمانه
  • گردو ۱/۴ پیمانه
  • آبلیمو ۳ قاشق غذاخوری
  • فلفل سیاه به میزان لازم

مشخصات

برای 4 نفر
روش متوسط
آشپزی :
  1. ماهیتابه گریل رو روی حرارت متوسط گرم کنید، روغن رو در اون بریزید و هندوانه‌ها رو برای حدود ۳ تا ۴ دقیقه از هر طرف گریل کنید.
  2. در این میان سرکه بالزامیک رو در قابلمه کوچکی بجوشونید، حرارت رو کم کنید و بذارید تا برای ۱۰ دقیقه قل بزنه و غلیظ بشه.
  3. سرکه رو از روی حرارت بردارید و عسل و کمی نمک به اون اضافه کنید. اون رو کنار بذارید تا کاملا خنک بشه.
  4. منداب رو در ظرف مورد نظر بریزید. تکه‌های هندوانه، پنیر، بادام زمینی و گردو رو روی اون‌ها پخش کنید.
  5. آبلیمو رو روی سالاد بریزید و کمی نمک و فلفل به اون بزنید. در آخر سس بالزامیک رو روی سالاد بریزید و اون رو سرو کنید.
شهریور ۲۵, ۱۳۹۶

بدون دیدگاه

بررسی امنیتی *