- ماهیتابه گریل رو روی حرارت متوسط گرم کنید، روغن رو در اون بریزید و هندوانهها رو برای حدود ۳ تا ۴ دقیقه از هر طرف گریل کنید.
- در این میان سرکه بالزامیک رو در قابلمه کوچکی بجوشونید، حرارت رو کم کنید و بذارید تا برای ۱۰ دقیقه قل بزنه و غلیظ بشه.
- سرکه رو از روی حرارت بردارید و عسل و کمی نمک به اون اضافه کنید. اون رو کنار بذارید تا کاملا خنک بشه.
- منداب رو در ظرف مورد نظر بریزید. تکههای هندوانه، پنیر، بادام زمینی و گردو رو روی اونها پخش کنید.
- آبلیمو رو روی سالاد بریزید و کمی نمک و فلفل به اون بزنید. در آخر سس بالزامیک رو روی سالاد بریزید و اون رو سرو کنید.
سالاد هندوانه کبابی

مواد لازم
- روغن زیتون 3 قاشق غذاخوری
- هندوانه ۴۵۰ گرم
- سرکه بالزامیک ۱ پیمانه
- عسل ۱ قاشق غذاخوری
- نمک به میزان لازم
- منداب ۶ پیمانه
- پنیر فتا ۱/۲ پیمانه
- بادام زمینی ۱/۴ پیمانه
- گردو ۱/۴ پیمانه
- آبلیمو ۳ قاشق غذاخوری
- فلفل سیاه به میزان لازم
مشخصات
برای
4 نفر
روش
متوسط
آشپزی :
شهریور ۲۵, ۱۳۹۶
بدون دیدگاه