153

سالاد پانزانلای توت‌فرنگی

مواد لازم

  • نان تست 4 پیمانه
  • روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
  • سرکه بالزامیک ۱/۲ پیمانه
  • عسل ۱/۲ قاشق غذاخوری
  • توت فرنگی ۴ پیمانه
  • پنیر خامه ای ۱۲۰ گرم
  • برگ ریحان ۲۰ عدد بزرگ

مشخصات

برای 4 نفر
روش متوسط
آشپزی :
  1. از قبل فر رو با حرارت ۱۹۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید. در سینی فر کاغذ روغنی پهن کنید. مکعب‌های نان رو در سینی بریزید و ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون روی اون‌ها بپاشید. نان‌ها رو برای حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه تا طلایی بشن در فر برشته کنید. هر ۵ دقیقه اون‌ها رو تکون بدید تا یکدست برشته بشن.
  2. سرکه بالزامیک رو در قابلمه کوچکی بجوشونید، حرارت رو کم کنید و بذارید برای ۱۰ دقیقه قل بزنه و حجمش نصف بشه. سس بالزامیک رو از روی حرارت بردارید و عسل رو با اون ترکیب کنید. سس رو در ظرف دیگه‌ای بریزید و کنار بذارید تا خنک بشه.
  3. در کاسه بزرگی، تکه‌های نان تست برشته شده رو با توت‌فرنگی، پنیر و ریحان ترکیب کنید. سس بالزامیک رو روی سالاد بریزید و فورا سرو کنید.
شهریور ۲۲, ۱۳۹۶

بدون دیدگاه

بررسی امنیتی *